anbefaling,  Anne,  ferie,  Mad,  Paris,  PURE NICENESS,  snygge

Paris – Fotodagbog, dag 1.

Her første indlæg fra Paris. 

For ikke at snakke for meget, vil jeg i stedet vise dagene frem i fotodagbog – med den by, siger billeder langt mere end ord, er jeg sikker på.

Vi ankom til jordens mest fantastiske solskinsvejr efter en times taxatur(27 grader, ja tak!), smed taskerne af i vores fine, fine hotel-værelse, begav os ud og gaflede os en gang sen frokost på en herlig fortovscafé, og SÅ gik vi igang med at udforske byen:


16. 10 – Ankomst til hotellet med den skønneste seng, varmeste bruser og venligste personale. Og så var det tilmed helt lydtæt. Seriøst. Hvad er chancen, når man bor midt i en ultra trafikeret hovedgade? Ved sgu ikke om de har isoleret hele svineriet med baguettes, for det var som at være i en boble, når døren var lukket.
16.45 – Frokost i solskinnet – 2 stk af husets gourmet-platters af forskellige slags. Herligt, uformelt og lige hvad man trængte til. Flysandwichene og den billige tysker-yoghurt med knas som morgenmaden bestod af, blegnede pænt meget i forhold til. 

18.34 – bio-organic foodmarked. ALT var øko og i de pæneste emballager – selv de brune papirsposer var bedårende. 
19.45 – Paris gader blev gennemtrasket for fine sager – her de fineste “fortæl selv bøger” med billeder og tilhørende klistermærkebog, hvorigennem man kunne skabe sin egen fortælling. Havde eeelsket konceptet, hvis jeg havde haft dem som barn. 
21.17 – Skindstegt torsk i appelsinjuice-sauce, spinat m. vinagrette og bedst af alt: parmasanost- og fløderørt kartoffelmos. YUM!
22.00 – Late Night Hop’On”Tour De Paris – 2 timers midnatstur gennem gaderne i topløs bus. Så alt fra Louvre til Eiffeltårnet til.. 
Moulin Rouge badet i det Parisiskemåneskin. SÅ hyggeligt!
00.31 – hjemme med kiosk-rov under dynerne. Og tænk sig, ud af 42 kanaler, var der én – en (!)amerikansk film.. som ikke var synkroniseret! Sejr! Og så var den tilmed sjov. Owen Wilson og Liam Neeson går man aldrig galt i byen med.
Halvsent blev det, for der var meget at tale om, efter så smuk en tur gennem byen – men tilsidst måtte lysene slukkes, for næste dag stod på en meget meget længe ventet oplevelse. 

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *