anbefaling,  Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  forkælet,  Mad,  PURE NICENESS

Paris – fotodagbog, dag 2.

Dag 2 bød på mange, mange opvågninger i løbet af morgenen for mit vedkommende. Af spændning. 

Sådan, seriøst. For nu var dagen kommet, hvor mit “livslange” (åh, så teatralsk) drøm om at opleve Disney Land skulle indfries. 

Frygten for at blive skuffet, var ganske ikke til stede – tværtimod, var jeg sikker på, jeg ville være fan. Og jeg kan slet slet ikke beskrive, hvor absolut magisk, storslået og ualmindeligt fortryllende den park er. Den er ENORM – ENORM siger jeg jer – og alle forlystelser, skibe og slotte tårner sig op, og man føler sig som en lille figur, i verdens største tegneserie by. Og netop derfor får I kun et sneakpeak her. For den tur fortjener et indlæg for sig, for billeder er der nok af. Og fantastisk var det!

Efter den oplevelse krævede vi en en øl og en gåtur, da vi kom hjem. Men det var ikke nok til at få nerverne i ro – så 2. dag i Paris endte i en god gedin brandert:

11.35 – Ankomst til DisneyLand, efter to-go morgenmad, kriller i maven og store forventninger på i metro-turen. Og fuck altså – øjenene var ved at trille ud af hovedet af os! What i Place! 


13.04 – Paradeshow – dans, sang og musik – ren magi! 


17.04 – Frokost på “Hakuna Matata”. Jeg fik afrikansk svinegryde, og er liiidt bange for, at det var selveste Pumba jeg satte tænderne i. Men fuck it, frokost på Kongeklippen rocks! 


18.06 – Afgang fra Parken – kunne godt være kravlet herop og gemt mig for at se det hele By Night, men turde ikke. 
20.19 – “hjemme” i Paris igen – beslutter vi liiiige skal have en øl inden maden. Og en til. Og en til. 


Kl. 22.03. Woops, var klokken blevet så meget? Så må vi nok hellere købe steaks, tænkte vi. Giga steaks. Gorgonzola-steaks! Og med ratatoullie naturligvis – man er vel i Frankrig. 


01.35 – Sidste flaske vin nydes, inden de smed os ud ved lukketid. Vi fik faktisk lov at drikke den færdig, efter lyset blev tændt kl. 2. Ret fornemt. (Ok. Måske var det fordi vi var ret fulde, og de ikke orkede at jage med os, men scch). 


02.31 – tilbage på hotellet under dynerne med McD op til begge næsebor og et smil på læben – vi var helt enige om Disneyland og fransk vin er måden at fejre ferie på.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *