Anne,  antivoksen,  bøger,  brok,  der er altid noget at fejre,  folk er freaks,  PURE NICENESS,  snaksnak,  yum

Kiksekrummer….

… fra sidste uge, kommer her.
Var ikke synderligt hooked på at skulle have første arbejdsweekend, efter Pariser-turen. Joblivet virker altså bare altid ekstra kontrastfyldt, efter en dejlig tur i ferieboblen – især når der dukker ting op, der kan minde en om den herlige by.
Dog skete der mange andre skønne ting i ugens løb, som altid. Ude godt, men hjemme bedst. 


Jeg fik bla. brugt tiden på:

.. At blive velkommen-hjem-fejret på smukkeste manér med de lækreste karamel-kokostoppe, rødvin i smukke glas, samt de fineste strandskaller samlet i Hou. Hun ved hvordan man forkæler hende Kit.. 

… derfor havde hun naturligvis også sørget for øl, da vi liiiige besluttet at vi skulle have en liter vin mere, efter den første var væk. Mandagsbrandert er jo næsten et krav, når man er hjemvendt, ikke? 

… Gået om bord i mors bugnende bogreol, og valgt mig denne her på hjem-lån på besøget tirsdag. Glæder mig til at komme i gang med den! 

.. Spist frokost i solen med god veninde. Prøvede ny “orientalsk kyllinge-ret”, som ekspedienten temmelig optimistisk må have ment kunne indtages med en gaffel trods mængden af sauce og smeltet ost. Lykkes med pletter på tøjet. 

.. Genkendt typen i en tøsebog meeeeeeget fra mig og Kit’s fuldemandsopførsel. 

.. Lavet gammeldags æblekage på job. Elsker at have køkkentjansen.  

.. Fundet jordens VÆRSTE, VÆRSTE, VÆRSTE kælenavn. Altså nej! 


.. Haft sød gæst til fyldt svin, mos og knasesalat. 
… Og fundet verdens klammeste “muggen-mælk” ord Wordfeud. Hvorfor skrev den dog lige det? Akut kvalme altså. 


… Og nårh ja, så fik jeg heldigvis scoret Disney-skeen på job. Dog lidt vemodigt, da jeg straks gik i Disneyland-savn-mode, og var parat til at spurte til Aalborg Lufthavn og hoppe på det første fly. Mon jeg ikke skulle få smidt det sidste Pariser-indlægmed billeder derfra snart? Jeg tror det! 


2 Comments

  • Mille Helt og Aldeles

    Jeg stor-smiler altid gennem jeres indlæg. Du får da ret meget lækker kage i løbet af sådan en uge – er VILD med dit wordfeudnavn, haha søde Anne – Jeg VED bare en mandagsbrandert med jer to er tophyggeligt! 😀 😀

  • A + K = ♥

    Ja, jeg bliver sjældent snydt, hvad angår kage 😀
    Tak for din søde, søde besked – og jo tak, festligt bliver det altid, du kommer bare forbi og får et glas vin eller to med, hvis du er i nærheden 😉

    -Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *