anbefaling,  Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  ferie,  forkælet,  gave,  inspiration,  PURE NICENESS,  smukt

Fotodagbog Paris – bonus edition: I Love Disneyworld!


Jeg er fattig for ord, til at beskrive hvordan det føleles at opleve Disney Land.

Jeg har sådan gået og tænkt, hvordan jeg skulle forklare, hvor fuldstændig gigantisk parken er, hvor uhyggelig turen i The Haunted House var, hvor længe vi rent faktisk for vild i Alice In Wonderland-Labyrinten, hvor meget jeg var lige ved at springe af glæde over at prøve Dumbo’s cirkustog, og hvor meget jeg lo af Disneyprinsesse-udklædte fruer på +45 og granvoksne mænd med Fedtmule-hatte. 
Og hvor hele vejen igennem magisk det altså er, at stå der midt i tegneserieland, og bare være helt facineret af alt.

Men jeg kan ligeså godt droppe det, for det skal opleves. Allerhelst i 25 graders sol, lidt udenfor højsæsonen som her, med max 10 minutters kø til hver forlystelse, i krisebærtræernes blomstringstid og ikke mindst i følge med Disney-begejstret selskab. 

Det var simpelthen fantastisk.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *