Det ser lækkert ud! Min favorit er nok bare med mælk og fløde på. Men tror jeg i år vil prøve at lave en is på friske jordbær, det tror jeg er meget godt 🙂
Det er bare lavet af den væske, der blev tilbage, da jeg lavede frugtsaucen til desserten nedenunder. Bærene fik er kort opkog med sukker, citron og et skævt salt, og så fiskede jeg de hele bær op og purerede til sauce, og den tilbageværende frugtsaft har jeg så blot smagt til efter afkøling og blandet op med vand 🙂 Så er der saft!
Okay, det der Baies Rouges Sauce ser jo alt for lækkert ud! Hvorfor har jeg aldrig hørt om dét før?! Og Camilla >> Hvis du skal lave jordbær is, så drys jordbærrene med sukker og bag dem i ovnen i ca 15-20 minutter ved 150-160 grader inden – det intensiverer virkeligt smagen 😀
6 Comments
et delerum
Tre gange lækker jordbær! Jordbær-citron-saften lyder lækkert – hvordan laver du/I det?
/tina
Camilla
Det ser lækkert ud! Min favorit er nok bare med mælk og fløde på. Men tror jeg i år vil prøve at lave en is på friske jordbær, det tror jeg er meget godt 🙂
A + K = ♥
Det er bare lavet af den væske, der blev tilbage, da jeg lavede frugtsaucen til desserten nedenunder. Bærene fik er kort opkog med sukker, citron og et skævt salt, og så fiskede jeg de hele bær op og purerede til sauce, og den tilbageværende frugtsaft har jeg så blot smagt til efter afkøling og blandet op med vand 🙂 Så er der saft!
– Anne
A + K = ♥
Uh, det er også godt. Jordbærsorbet er også et hit!
– Anne
Christina
Okay, det der Baies Rouges Sauce ser jo alt for lækkert ud! Hvorfor har jeg aldrig hørt om dét før?!
Og Camilla >> Hvis du skal lave jordbær is, så drys jordbærrene med sukker og bag dem i ovnen i ca 15-20 minutter ved 150-160 grader inden – det intensiverer virkeligt smagen 😀
A + K = ♥
Don't know – det er nice 😀
Og godt med et is tip, lyder lækkert!
– Anne