Anne,  dagens humør,  gaver,  Idiot,  Mad,  snaksnak,  snygge,  Status,  yum

Småt. men godt.

Åh, så blev det mandag – som starter skønt med friiiii. Efter en noget så langtrukken arbejdsweekend, får I hermed ugens småtterier.

Jeg fik eksempeltvis:

.. Inviteret Kit til kaffe, før omtalte rabarberkage og tøsesnak. 

.. Snublet. Ikke på den der diskrete måde – neeejnej, den der rigtige “her kommer jeg”-måde, hvor man tager fra med hænderne.  Midt på Kenndys Plads med masser af publikum. Kan sgu få job i cirkus! 

.. .. Spist laksesalat på nostalgi-date med veninde, det var vores begges absolut favoritten på kortet i gym, og den holder sgu stadig. 

.. Fejret kollegas fødselsdag på job. Mig ved at spise ved at spise hendes medbragte kage, hende ved at blive 4 timer ekstra, fordi der var kaos i vagt-systemet og uventet sygdom i borgergruppen. Det var sgu et fornemt offer. Håber fik festet igennem, da hun kom hjem – og fik store gaver! 

.. Været på besøg i kattehjem, med utal af mobillader, sko og taskeangreb. Ved ikke hvordan jeg tiltrækker de kravl, men det er hver gang, det sker. Jeg er åbenbart ret spændende. 

.. Fået besse-værtsgave af Kit. Hurra! Lakridspinde er jo grunden til, man køber bridgeblanding. 

.. Undret mig over, hvorfor “knejt” ikke er acceptabelt. Det er nu ellers et godt ord.  

.. Gået tur i Karolinelund i dejligt selskab efter kaffedate, hvor vi dog blev nedstirret af det grimmeste hold trillinger til dato. Ved ikke om jeg havde spildt på trøjen, eller om de læser med på bloggen og bare var totally starstruck over at se mig. 

6 Comments

  • M.S.

    Go' bedring med hudafskrabning:) Sikke fin kollega der sådan ofre 4 timer på hendes fø'sdag:D Bridgeblanding er advr… på nær lakridspindene. fedt de fås uden resten af posen:-D

  • Louise ♡ Bylouise.dk

    Åh, det med at falde i fuld tilskuere situationen, kender mange af os og det er vildt pinligt. Husker en ferie i ROM hvor ,am havde travlt med at se på bygninger med og ikke med at se ned i jorden oh hvad var der lige foran min rute gennem byen et hul! Jep og lige så lang jeg nu er og jeg er ikke særlig høj, der lå jeg i rom gade, hvor de nyelige nej lækre bank mænd eller hvad de var, i jakkesæt og det hele, hjalp en dansk kvinde i nød op.

    VILDT PINLIGT – men dagen efter var det lappet.

    ♡ Bylouise.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *