Anne,  der er altid noget at fejre,  fjoller,  nørd,  samlerpsykopat,  snaksnak,  snygge,  Status,  yum

Uge 29..

Bød på lidt af hvert. Det er hyggeligt, at vejret netop artede sig de dage jeg havde fri, og for alvor kun skabte sig i weekenden efter jeg var mødt ind efter kl. 15.  

Så here it is, i årets 29. uge fik jeg fx:

Leet lidt for højt, af de grimmeste, mest ujævne kanelsnegle til dato. Altså, ligner ikké ligefrem at de er bagt af en voksen mand. Men tog mig straks sammen, og sagde pædagogisk: “Pyt! De går jo ikke stykker nede i maven”. (For det sagde mor altid, da man var lille og ikke var tilfreds med ens skæve bolle-figurer, når de kom ud af ovnen. De var sgu altid hævet pil-skæve og michelinmongol-agtigt op. Godt reddet, ikke?)
.. Været i tvivl om at jeg skulle grine eller græde over dette fact.. 
.. Og blot håbet at denne laks, var dedikeret karkluds-veganer. Den smagte hvertfald pragtfuldt, og min søde lillesøster, der agerede bordherre godkendte den også, da hun fik en bid. Så mon ikke? 
.. Vinket glad, til sommerfestlig chauffør! 
… Drukket, grint, hygget, sunget og spist citronfromage hos Kit.
.. Set Bridget Jones for ti-tusinde gang med veninde. “Skal vi tage den eller Herkules?” er altid det evige spørgsmål. For vi snakker sådan set mest, kun afbrudt af “Hugh Grant falder ud af båden”-scenen. Den skal man liiige holde kæft til.
.. Fået forsødet søndagsvagten via barselskage, af top-udspillet og gavmild kollega. 
… Fundet ny chokoladebar. Snickers med hasselnødder sgu. Der er bare noget over, når et eller andet fåes i en begrænset periode. Så mååå det købes. Har det på samme måde med sjældent kongeligt porcelæn, kollektionsprøver på tøj, illustrationer der er håndtegnede i enkelt-oplæg eller boligsager der kun sælges i en vis rum rid. I gotta have it!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *