Anne,  fattigdom,  fjoller,  folk er freaks,  Mad

5 fordele ved..


.. at gå på sandwich-bar, fremfor cafe!

Jojo – de findes skam! Igår havde mig og min veninde aftalt, at skulle mødes til engang frokost og tøsesladder. Men da vi begge er småfattige, men stadig ikke gad lave mad, besluttede vi os for at droppe cafe og mødes på den lokale sandwichbar istedet.
Og egentlig lyder det jo som en kompromis, ikke? 
Men nænej. For da vi så kom til at tale om det, er der jo faktisk fordele ved netop at holde tøsedate der, udover det budgetmæssige aspekt..

 Fordi:

1) Man ikke bare må, spise med fingrene – man skál! For der er intet bestik at finde på matriklen.

2) Du må optage et bord i timevis, uden at skulle plages af skulende blikke fra tjenere. Eller værre endnu: Blive smidt ud, fordi “bordet er reserveret fra kl. 18”.

3) Det er – grundet overstående – muligt at mødes til frokost, og faktisk blive til aftensmad. Uden at folk opdager det. Man kan bare gå tilbage til skranken og bestille påny, uden at sandwich-damerne opdager en pind (..i og med de har lyn-ekspedieret omtrent 7.031 kunder i mellemtiden, med robot-bevægelser og sveden haglende af panden.)

4) Evige servietter – til fri afbenyttelse! .. Modsat på cafeerne, hvor du får en enkelt, (gerne svært krøllet satan) omkring dit bestik, som så skal holde til hele måltidet. Ikke ideelt for en grat-røv som mig!

5) Underholdningsværdien af det væld af mennesker, der kommer ind og ud. Hold op, der er mange folk at kigge på/bagtale/fnise ad, i løbet af en god håndfuld timer. Og så er det så meget billigere, end en biografbillet.

Har du andre bud på gode fordele?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *