Kit,  snaksnak,  snygge

Adventssøndag

Jeg ved egentlig ikke hvad min plan vat for idag. Min første ‘ægte’ fridag i lang lang tid. Og så ovenikøbet på en søndag – en adventssøndag. Vi er som bekendt en flok juletosser i vores familie, så det gjorde mig glad. Så jeg startede stille ud – med stearinlys, skoldhed kaffe, futsko på og en af mine yndlings film. 
Da filmen var slut sad jeg stadig i min favorit stol. Tænkte at jeg godt kunne se en film mere, det er jo trods søndag – hviledagen, eller hvad det nu var at Jesus kaldte den. 

Så jeg skruede op for julestemningen – bryggede en kande kaffe mere, fandt julekalender-chokolade på hylden og satte den (i mine øjne) bedste tøse-julefilm på. 

December er virkelig noget af det skønneste – især når der er tid til, at nyde den (med dovenskab, billig chokolade og god samvittighed).

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *