Anne,  fjoller,  folk er freaks,  gaver,  snygge,  Status,  yumyum

De første decemberglimt.

Yay, så fik vi gang i december. Ih, det er nu altså hyggeligt.

Her fik jeg sparket julemåneden i gang med endnu en travl uge. En enkelt aflysning i planerne, grundet en veninde’s sammenbrændte økonomi, var vist det eneste knas der kom – og heldigvis var der som altid et skønt alternativ i ærmet. 

Ugen gik nemlig med, at jeg fik:


.. Venindehygget og leget “Sjov for en Plov”. En leg, hvor man forestiller sig et scenarie, som er helt utænkeligt morsomt – men som du alligevel ikke helt ønsker skal opstå, grundet konsekvenserne.
Men scenariet, er alligevel tiltalende nok, at betale 500 kroner for at overvære situationen… HVIS du altså – grundet de 500 kroner – kunne trække den tilbage, slette og annullere den. Ville det ikke være fedt? Det synes vi!
Vil du stikke chefen en lussing med hans udstoppede egern-figur, bare for at se hans reaktion? Tisse midt på rådhuspladsen, med kæresten i hånden, for at se om han var klar på den slags? Bide din svigermor i armen under juletræsdansen? Mulighederne er mange!


.. Fundet mange.. nyskabende.. *host*… digte i Kunsthal Nord. 

… Hygget hos De Gamle med kaffe, Søren Ryge og mors massive Lego-inspiration-galleri på Ipaden.

.. Holdt Den Store JuleStartDag med hele familien. Går kun ud på ren og skær hygge; det er nemlig en dag, hvor vi alle holder fri, går på café, kigger på glaskugler og køber gaver.


… Leet over dette. Længe. 

.. Fået et hav af lækre kalenderpakker! Hurra for bessefilm. 

.. Stået for fuld Julemiddag på job. At skrælle kartofler til 6 beboere og 3 personaler er ikke lige favoritdelen – men det var det hele værd.

.. Fejret en sød fødselar med manér. 

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *