snaksnak,  snygge

Så legede vi lige, at det var sommer

Torsdag aften skrev A og inviterede sig selv på frokost til næste dag. Så jeg var tidligt oppe (ifølge egen standard) for, at handle ind til frokost. Noget af det første jeg faldt over var de søde jordbærtærter – noget der ellers kan gå år imellem jeg får. Og så var temaet lissom lagt – sommerdag med gråvejr. Så jeg investerede i grønne asparges, rugbrød og rejer, før jeg skyndte mig hjem. Min hjem er sjældent gæstevenligt, så måtte lige få lidt skik på sagerne før det ringede på. 
Besøget var (som altid) en kæmpe succes. Menuen faldt i god jord og timerne fløj. Bliver så glad, når vi får udnyttet, at vi begge arbejder om aftenen. Og det føltes da næsten, som en sommerdag på altanen – hvis bare man undlod, at se ud af vinduet.
  – K

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *