ferie,  Jubiii,  snaksnak

Ferie

Min ferie er startet – og jeg synes allerede det går for stærkt. Jeg har ellers skruet helt ned for tempoet- med tillægslur, god tid til morgenmad, LEGO-samling og The Holliday på skærmen. Ved godt, at det er en julefilm, men jeg elsker den alligevel, når solen skinner uden for. Om lidt skal jeg i bad, og handle. Jeg skal nemlig stå for vin og tilbehør til aftenens date. A har inviteret på rødt kød og dårlig musik. Og som jeg muligvis har nævnt før er det opskriften på den perfekte aften. 
Jeg glæder mig. Til i aften, til der går løn ind, til resten af min ferie, til solskin og alt mulig andet. 
Så selvom sommerferien, i denne omgang kun vare 9 dage, føler jeg mig meget forkælet af tilværelsen.
 – K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *