A,  antivoksen,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  PURE NICENESS,  snygge,  Status

Wannabe-millionær i 7 døgn; skønt og smådumt i en.

Så er mandag over os, og jeg samler derfor op på sidste uges fraklip. Jeg har (for en gangs skyld *host*) leget millionær, fordi jeg er lønnet midtvejs i måneden, og derfor vidste der var kontanter under opsejling. Gudskelov, fik jeg da også arbejdet lidt ind i mellem al’ hyggen – for penge får tydeligvis hurtigt ben at gå på i min lomme.


Dagene gik nemlig med at jeg fik:
.. indløst bio-gavekortet min kæreste og jeg fik i påsken. Som beskrevet i dette indlæg var det nemlig ganske overlagt, at der gik så længe, før det skulle bruges. 
.. Fået leveret Mors rabarbergrød til døren – perfekt sommersnack efter et døgn på køl.

.. Været til Aalborg Regatta af tre omgange. Torsdag på madmarked, til kaffe og koncertlytteri med K og veninde fredag, og bådbeundring og tømmermænds-gåtur søndag.

.. Taget på heldags udflugt med K i det skønneste sommervejr. 
.. Og kigget skævt til vejrudsigten lige siden, i frygt for lørdag skulle vise sig fra sin kolde side. 
.. Vi havde nemlig arrangeret at skulle et lille hold i parken og fulde os – og heldigvis holdt det både lunt og tørt. 
… Selvom vi dog valgte at rykke ind, da det skulle vise sig festen skulle fortsætte. Til 02.45, plus efterfølgende 7-eleventur og samsovning. Puh, den blev vist 4.30 før jeg var hel’ til ro. Alt alt for hyggeligt. 


.. Fået sommer-rejemund på – både på mit torsdags-stjerneskud og her på tøsetur.  SÅ godt! 
… Været på job og scoret det bedste AntonBerg-mini i posen. 

… Jaget tømmermændene på vej med det bedst mulige våben: friteret ost!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *