Anne,  dagens humør,  folk er freaks,  Idiot

På cykelturen på vej hjem fra aftenvagt..

..gik følgende spørgsmål gennem mit hoved:
.. Hvordan undgik jeg at indhalere den stilfulde, 40+ årige mand foran mig på cykelstien, før han drejede af? Ork shit, han duftede godt. Og ikke spor meget somom at han (modsat mig), havde været på 7 timers vagt og havde pis på skoene.

.. Hvem der døber sit barn Sun-Leif? Og er det et drenge eller pigenavn? Stod på vikar-listen idag. Lyder som navn på Charter-rejsebureau, ledet af en slesk middelalderende smartass med nedknappet skjorte og Finn-Nørbygaard-humor.

.. Hvorledes jeg skal formå at snige mig til, at røre ved den smålækre nattevagts skæg? Kan man sige, han har spildt, og tilbyde at redde ketchup ud af det? Klappe det fast i døren, og ae det på modsatte side? 

.. Hvor gerne jeg gad, at være en af de stangstive 18 årige, der dansede rundt om et bål og sang “kinky fætter”, da jeg trillede igennem parken. Bliver voksenlivet nogensinde det mest tiltrækkende, at leve?

.. Hvorvidt man kan fifle et engangsknald mellem Anne Glad og Nikolaj Lie Kaas? Udelukkende for at se, om de har humoristisk nok sans, til at døbe barnet “Lukas Lie Glad” – eller på den mere morbide “Glad Lie”?

.. Hvem gider tage min søndagsvagt i morgen? Og hvad er vedkommendes nummer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *