fjoller,  snaksnak

*mimre mimre*

Om præcis en måned, er denne kuvert 15 år gammel. Det er lidt underligt, at tænke på. Jeg føler jo ikke, at jeg er 15 år ældre – selvom jeg muligvis ser sådan ud. Der ruller i skrivende stund Beverly Hills 90210 hen over skærmen, præcis som før, jeg har en lille smule tømmermænd – og den sofa seng jeg ligger i, er også fra dengang.  Mor har i spøg truet med, at genbruge kuverten til min fødselsdag i år.

Dengang troede jeg, at jeg på vej til at blive voksen. At lige om lidt ville jeg være der, den ide har jeg heldigvis givet op på for længe siden. Nu koncentrerer jeg mig i stedet om, at leve efter kardemomme-loven og få købt nyt toiletpapir, før jeg løber tør. 
Når man fylder år, får man mulighed for at ønske sig gaver. Jeg har aldrig haft problemer med at finde på noget, så det får jeg nok heller ikke i år. Jeg skal bare ligge lægge hovedet i blød. 
Jeg ved i hvertfald hvad jeg ikke ønsker mig;
• Stiletter
• Et kæledyr 
• Noget fra Lene Bjerre
• Et års-abonnement på et dameblad
• En støvsuger
• Noget med similisten
• En croptop
• Tarotkort
• Gavekort til bungeejumping
• Extentions 
• Bananfluer
.. Tilgengæld vil rengøringshjælp, nye dyner, smukke sneakers, øreringe, hårkur og flere bøger ikke være af vejen. 
 – K

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *