A,  dovenskab,  fjoller

“Kaffefilter-løsningen” – støt fra drømmeland:


Repost fra sidste år, grundet Røde Kors indsamlingen i morgen:


Kaffefilterløsningen; et B-menneskes bekendelser:
Well, helt ærligt; jeg ér altså bare ikke sådan en. Der står op, trækker i regnfrakken og svinger raslebøssen. I er pisse seje, det er I sgu. Og I fortjener lige dele småmønter af mig og skulderklap, og al’ det der.
 Men nøj, hvor jeg altså værdsætter en god lang lur, efter en aftenvagt. Og sådan en havde jeg igår. En meeeeget lang en. Så den lur, den claimer jeg. Og 150 på MobilPay, sender jeg heller ikke og flager med det på facebook. Ret usympatisk for formålet vi støtter idag er jo skønt, og giver da egentlig gerne en mønt. Ligesom jeg køber altid Hus Forbi, FDF’erne lotteri sedler af ungerne foran Brugsen, De Blindes Jul og rejser mig for gamle damer i bussen… – men min søndagssøvn! Den er hellig.

Og let’s face it; en kimende dørklokke af godhjertede godtfolk gør det, det ikke nemt. Har den ringet en gang, sover jeg ikke. Og dertil kommer min løsning, der sikre 3 gange win:

A) Uforstyrret søvn til mig.
B) Belønning til de regnvåde indsamlere.
C) Lidt til det vældig fornemme formål, som de selvfølgelig havde fået ellers.

Så hvis du ligesom mig er ligeså stor fan af søvn, kommer her en DIY-guide til at støtte døgnrytme og kræft i en!

Du skal bruge:

Kaffefilter
Kuglepen
Chokolade
Tape
Små-mønter.

Skriv, fyld i, tape up – og sov godt!


– A

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *