A,  fjoller,  snaksnak,  Status

Om at blive reddet i natten og 4 venindedates der holder.


Mens mange bloggere og instagrambrugere har postet billeder af efterårsferie, har jeg haft en ganske almindelig uge af slagsen. Måske derfor synes jeg, at aftenvagterne har føltes ekstra lange? Eller så var det bare fordi, vi ikke havde så travlt, som så ofte før – og nøj, så går tiden langsomt.
Tilgengæld har jeg så ikke fået et ben til jorden hvad angår fritidsfornøjelser – jeg har godt nok haft de skønneste, hyggeligste og dejligste aftaler, så vasketøjet der blev vasket mandag formiddag stod rent og usammenlagt helt til lørdag.

Ugen gik bla. med at jeg fik:

.. æren af den dejligste date, med den dejligste lillesøster. 

.. Hygget og nostalgi-snakket om gamle dage, mens jeg har leget ekstern-ergo vejleder på venindes uni-projekt. I den forbindelse, fik vi nemlig et et “glædeligt” gensyn med vores bachelor, hvilket bragte mange minder op. (“glædeligt” skal udtales på samme måde, som når veganere siger “buræg”)

.. Fået så massiv banankage, at man kunne smadre ruder med et stykke – perfekt!  
.. Været på madmarked og smagt friteret østers – se det troede jeg aldrig, jeg skulle prøve. Primært fordi, jeg altså ikke kan klare tanken om dem rå. Ligner nogle har snottet i et askebæger. Men det her.. det smagte røv-godt.

.. Haft besøg fra det københavnske og allerede glædet mig til, at hun kigger ind igen til jul.

.. Blevet reddet af Maise Njord og Camilla Stokmann en søvnløs nat. 


 

.. Været inviteret på Wok, massage og Harry Potter 2. Tre ret så skønne ting, må man sige. 

.. Kommet i julestemning via fine R.C figurer.. 

.. og årets første juleskum.

.. Serveret lidt til kaffen i en regnvåd aftenvagt. 

.. Drukket vin med verdens bedste K og vendt verdens situationen, på netop den måde, som kun vi forstår den. Det er og forbliver, noget af det hyggeligste jeg ved.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *