A,  snygge,  yumyum

En date, der blev til to.

Måske I husker, at jeg til min fødselsdag i oktober, fik det dejligste gavekort af Lillesøster E. 
Beløbet var på “evig fornøjelses-festivitas” og bestod af en lang, skøn og hyggelig dag på den lille frøkens regning. Skræddersyet og planlagt, bare for hende og jeg. Er det ikke bare fornemt? Jeg glædede mig ihvertfald afsindigt meget, til en tøsedate i byen. 
Vi startede dagen ud med en tur på Aalborg historisk museum, hvor ingen af os havde været i et par år. Især de gamle bybilleder, legetøjs-afdelingen og (meget) sære ord, der dukkede op i udstillingerne var et hit og gav anledning til snak. Så selvom vi havde afsat et par timer, gik tiden stærkt og pludselig slog kl. 17. Så vi hoppede i jakkerne og i tusmørket begav vi os mod Salling til nej-hvor-er-den-fin-men-dyr oseri og prøvesmagningsfest i madafdelingen.
Dagens sidste stop var på en af mine absolut favoritcafeer, som jeg også længe har tænk, at LillesøsterE skulle introduceres til. Og her sad vi så, og hun var heldigvis også fan.
Snakken gik med 180 i timen, maden var skøn, stemningen god, øllen kold og vinen rubinrød. Så dejligt.
Efter desserten var der ikke et øje tørt – og glade og mætte var vi stadig, da det blev på tide at følge den søde gavegiver til bussen. Det sværeste var vist, at stoppe de opvarmede stemmebånd igen. Men det hjalp heldigvis, at vi straks planlagde endnu en tur i løbet af måneden. 
Så tak tak tak for den dejligste aften, Babysnif, hvis du læser med idag.
Jeg glæder mig allerede til næste gang. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *