A,  brok,  folk er freaks,  føj

Gammel, fattig, grim og ukendt?

Er det mon nu, at det berygtede Nexus-eventyr begynder? 
Vi har jo hørt de famøse rygter om, at man ikke rigtigt er noget ved musikken, før nogen hader en. I alle vores blogger-år har vi præsteret, at være lige netop uinteressante nok til, at det ikke har været aktuelt. Altså det der med had, sure kommentarer og andet fra samme skuffe.
Det kunne dog imidlertidligt se ud som, at de dage er ovre. Og vi ér beærede. Tak, til ‘Lisbeth’. Hvilket charmerende træk, at sende A’s pakkekaldender video til hendes (intetanende) kæreste. Der er jo intet som, at sætte måneders glædelig planlægning, penge og en helvedes masser kærlig omtanke på spil, i håb om lidt splid, underholdning eller hvad nu, h*n søger. 
Den slags løser heldigvis sig selv, de der mænd vi har, ér bare ikke vores målgruppe. 
Så der blev heldigvis intet drama ud af hele missæren, men nu ved I hvorfor indlægget mangler. Hvis I altså ser efter den slags. Og hvis I ikke gør, så lad os endelig blive i troen. Vi nyder lige, at føle os som ham der Gulddrengen. 

– A & K

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *