der er altid noget at fejre,  fjoller,  snaksnak

Om ikke at fejre Nytår.Eller, hvertfald Nytårs-fejring med moderationer.
Som det fremgår af ovenstående facebookstatus fra 2012, har vi aldrig været de helt store fans af nytårs-fester. Al’ den der hype med Nytårstale, rædsomme glimmer hatte, høje hæle, dyre drinks og halvfarligt fyrværkeri i vinterkulden, har vi ikke hoppet på. Men dog har vi I mange år, med to gode veninder drukket os i hegnet, spist tre-retters og hygget os med det. Med andre ord; holdt en tøsefest, ligesom vi kunne have gjort en hvilken-somhelst anden fredag.
De sidste par år, har vi dog droppet det. Det startede vist med, at jeg for tre år siden, var fast vikar på en døgnsinstitution, hvor det lå i kortene at man enten meldte sig på vagt d. 24/12, 25/12, 26/12 eller Nytårsaften. Og med de kriterier opsat, er der ingen tvivl om, jeg ville have min jul i fred. 
Og da Kit’s kæreste gerne ville fejre med hende sidste år, snuppede jeg endnu en arbejdsaften og crashede min kærestes fest da jeg fik fri, til rødvin og raketter og overskægs-påsætning ved midnatstid. Og samme kotume kører vi igen i år. Rødvins-tøse-aftner har Kit og jeg jo en del af hele året, så det er helt fint med os, at traditionen er ændret.
Så ja. I aften tager jeg derfor en 15-23 vagt på bostedet med børnechampange og kransekage, og cykler derefter til fest. Med flade sko, en halvkrøllet (men ren) t-shirt fra tasken, vindblæst garn og et glas papvin at skåle 2017 ind på. Fandme så. Og et nytårskys fra min pæne, og sikkert meget fulde mand. Så hey: Det er sgu ikke dårligt, for en anti-gallatype som jeg. Og så er der sgu stjerneskud på kommunens regning. 

Håber I får en skøn og festlig aften derude.

8 Comments

 • Lene

  Må I få en skøn nytårsaften lige på den måde, I har valgt. Jeg skal arbejde i aftenvagt og min mand vil helst sidde hjemme alene og nyde aftenen. Og da jeg har tilkaldevagt i nat bliver der heller ikke noget med champagne eller rødvin til midnat 🙂

 • Piskeriset

  Godt nytår herfra!

  Jeg drømmer altid om den store fede nytårsfest, men i år holder gemalen og jeg for os selv, da vores vennekreds pt. er ret børneramt, så halvdelen af hvert selskab består af børn i alderen 0-6 år. Næ, nu bliver det så to to personers nytårsfest med masser af alkohol, ost og knas – det bliver så hyggeligt 🙂

 • Celena

  I used to enjoy going out… the parties… the dressing up… the craziness… the drinking. Now, the thought of that kind of evening just makes me tired 😉 Now, nothing beats a quiet evening at home with a good bottle of champagne and some awesome snacks. Happy New Year xox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *