A,  dagens humør,  ego,  fjoller,  Nice vs Nedern,  tøserier

10 facts om os – kendis edition.Vi ville vi begge give vores højre arm for en date med Kevin fra Backstreet boys i 1997.

Ingen af os har fattet hvem der dog er på “Team Adian” fremfor “Team Big” i Sex & The City. Han er da så pivet og værst af alt: langhåret.

Vi ved absolut intet om de kongelige – fx. troede vi Joakim kun havde børn med Alexandra, indtil for relativt nyligt. Han havde så åbenbart scoret en franskmand (dame?) og gaflet endnu et kuld.
Ingen af os går op i Skam. Overhovedet. Vi har med andre ord ikke set et eneste afsnit. Norsk socialrealisme? Ellers tak.
Vi sidder klar hvis “My fake fiance” bliver vist på storskærm – B-film af bedste skuffe. Og den mandlige hovedrolle, har så pæn en røv i flyttescenen.
Vi har et fælles giga crush på Vince Vaughn. Han er jo den eneste amerikaner der er 100% ægte lækker. Og høj.
Ingen af os kan lide Nynnefilmen. Mage til elendig casting og manuskript skal man lede længe efter. Og det er til trods for at vi kan alle 4 bøger uden ad.
Vi synes ikke hverken Coach Elming eller Bubber behøver mere skærmtid. Sådan nogensinde.
Ingen af os fatter den der Ryan Gosling hype – vi synes han ligner Jonas fra Puls/en konfirmant med begyndende skægvækst og våde hundeøjne.
Vi elsker Ryan Renolds i alt – primært fordi vi stadig ser ham som Berg i “2 fyre, 1 pige og 1 pizzaria”. 
– A & K

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *