A,  jeg glæder mig

Bare ærgeligt Sonnyboy – et musicaltip.

En dag hvor man vågner i sin kærestes lune favn, for at se sig nødtvungen til sende ham hjem, for at tage fat på fornuftsærinder, er det dejligt at vide, at lørdag bliver helt anderledes. 
Så trods at min dag idag er afsat til vasketøj, opvaske tømning og ifyldning, fjerning af salt-pletter i hele entreen og en aftenvagt fra 15-23,  så har jeg et lille smil på. Jeg er nemlig heldig og have scoret to billetter til “Den Eneste Ene” på Det Hem’li’ Teater til næste lørdag, og jeg glæder mig allerede. Har ikke set filmen i mange år, og minder mig om start-00’erne, hvor det var en af de VHS-bånd der blev slidt på til overnatnings-tøsefødselsdage i min klasse. Også selvom jeg synes den var skrækkelig, skrækkelig pinlig, var den jo også ganske sjov. “7 år, Niels”-kommentaren og  “Hvis I to var ludobrikker”-vitsen dur jo stadig, som slagfærdige citater den dag idag.
Så da eventet dukkede op, blev jeg glad og vidste jeg straks hvem jeg skulle spørge – nemlig min gamle studieveninde, som jeg tilfældigvis talte med filmen om for ganske nyligt. Hun var heldigvis klar, og til alt held kunne vi finde en dag, hvor vi begge kunne og hvor billetterne ikke var sluppet op endnu.
Så nu tænkte jeg, at tippet måtte gives videre, for der er stadig flere dato’er tilbage med billetter i næste uge. Skal du med? Læs mere her: http://hemli.dk/den-eneste-ene/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *