brok,  dagens humør,  fjoller,  snygge,  Status

Tons af bøger, tons af sne og tons af snolder.

Så! Det her har af, at blive den sidste uge i år, jeg brokker mig over snevejr. De lover nemlig det dejligste forår, og solen skinner også over Aalborg idag, så det er jeg på vej ud i om ganske kort tid. Jeg har nemlig en dejlig dag i vente, med min søde mand, Aalborgs butikker og senere nogle røde bøffer. Årh, det er lækkert med blå himmel altså.

Men til sagen; ugens fraklip fra de sidste 7 døgn, med og uden sne:


.. Haft årets første reelle solohyggedag, hvor jeg brugte hele dagen på at slappe af, kigge i butikker og begrave mig i bibliotekets magasin-afdeling i 3 timer.


.. Og ikke være færdig med læserierne, da jeg hjemvendte kl. 20.30. En støvsugning og en tur i Fakta tog det, før jeg igen tog fat på dovenskabens glæder. Ink. karamelsovs og frikadeller. Fordi jeg kan. 
.. Haft det dejligste Århus besøg, der bød på tons af tøsesladder, Steak Bearnaise og uanede mængder hygge.  


.. Så vi faktisk måtte gå efter vores frokost-reservering var udløbet, og finde et sted at drikke aftenskaffe... Brugt tid i det dejligste selskab med K. Der er ingen som hende og jeg i en kaffe-sludre-boble sammen. 

.. Blevet sent tidligere hjem, for første gang nogensinde, fordi mine søde kollegaer synes det var synd jeg skulle cykle i snevejr. 20 minutters drysseri betyder så meget. 


.. Fundet en overskrift, det gjorde, jeg ikke turde åbne bladet. 


.. Været på kærestetur, med temmelig ækle elementer blandt de meget skønne af slagsen. Hej du døde grævling! 

.. Haft weekendvagts-belønnings-ritual af den bedste slags.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *