brok,  fjoller

Idag var dagen, jeg blev straffet..

.. Ja, straffet for at være fan af brun sovs. For nu står jeg her, en halv time og  ti tusinde svampe fattigere og sorte negle rigere. 
Kulør-væltning var krisen. I hele krydderiskabets underhylde, hvilket resulterede i adskillige genstande indsmurt i klæbrig, karamellignende substans, da jeg åbner. Delvis våd, delvist indtørret i kager med timian og hørfrø. Yum yum. 
For jeg siger jer: Allé krydderkrukker, figenstænger, bageartikler o.l står stolt på række, som en flok ny-malede bikiniatleter i spraytan-kø og sopper, hvortil der er yderligerer festivitas som følger øjeblikkeligt, via sort-brun neddrypning fra den nu på-klem-stående skabslåge til bordplade.
Fuck altså. Ikke lige planen, at det var den dag. Planen var at tage kakaopulver ud og rører i min skyr, plukke øjenbryn, gå i bad og cykle ud i solskinnet. Oh well. 
Men pyt. Det er nemlig også dagen, hvor jeg skal på den dejligste søskende-tøsestur med K og vores lillesøster. Teater og frokost og fjollesnak, det kan kun blive skønt. Og efterfølgende er planen at falde i vinbaljen med en dejlig veninde. A’men altså. 
Så mon ikke det går lige op? Jeg tror faktisk karma har spillet et billigt ying og yang kort – for hold op, jeg glæder mig til resten af dagen, sorte negle eller ej.
(Skal bare lige huske også at købe kulør.)
God lørdag til jer ?! 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *