fjoller,  Idiot,  snaksnak

Uplemperne ved ikke at være ung og uopdragen længere:

.. tømmermænd bliver åbenbart værre med alderen.

.. jeg evner ikke længere, at afvise nærgående mennesker på den uhøflige, men uhyrligt effektive måde, som jeg mestrede før i tiden. Tænk, at jeg skulle blive høflig på mine gamle dage.

.. jeg er ikke længere helt skarp på, hvor meget jeg egentlig at tåle at drikke.

.. der skal stadig handles ind, når jeg engang vågner op til dåd. Før i tiden kunne jeg har klaret mig med en frysepizza, to skiver rugbrød, dåsemad og kaffefiltre som toiletpapir til langt ind i næste uge. Utroligt, som man dog vænner sig til bekvemmeligheder som mad, toiletpapir og andre ting til husholdning.

.. min tolerance overfor fremmede mennesker er om muligt blevet mindre.

.. jeg har danset offentligt. Undskyld. Jeg er ikke vant til shots.

.. de grå hår glimter ekstra meget i det skrappe lys på diverse bar-toiletter.

.. jeg er helt ude af trit med hvordan man opfører sig. Jeg går konstant fra min taske, lader ligger min alene mobil på baren, drikker af alle glas i en radius af en meter, taler med fremmede og efterlader min jakke alle steder. Var det ikke egentlig noget med, at verden var blevet et farligt sted?


Fordelene ved ikke at være ung og uopdragen længere:

.. der er penge til både en taxa hjem og to slags ost på min tømmermændstoast.

 – K

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *