ferie,  fjoller,  jeg glæder mig

Jeg siger det bare.... i morgen ved denne tid, har jeg brugt den første halve time i den italienske sol.
Med udsigt til fire dages afslappning, ø-cruise på Comos floden, drinks i rooftopbar, domkirke besøg, La Scala tur og meget mere. 
Så skønt!

Så status er pt., at der nu er hævet euro, købt sandaler og pakket taske. Både solcreme, vådservietter, pas og slik fundet frem og mit gulv støvsuget. Der går nemlig ikke længe, før jeg skal have arbejdstøjet på og madpakken klar til dagens aftenvagt, for da vi kører mod Billund før fanden får sko på, er det nok meget smart at have det meste parat.
Nu håber jeg bare, jeg kan falde i søvn, når jeg ved midnatstid er hjemme igen,  ligger under dynen, har tømt skraldespande, tændt opvaskeren og lagt tøj frem. 5,5 time skulle vel kunne gøre det – især når man allerede har planlagt den første rødvins-sjus kl. 10 i flyveren. 

Kæft, hvor jeg altså glæder mig. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *