fjoller,  mere af det

Fem fremmede, jeg ka’ li:

Karma-ticket ?


1) Manden jeg mødte på hjemvejen idag, som påpegede min blondekjoles inderfoer var listet ind i strømpebuksekanten, med et: “Blev lige nødt til at sige det. Min kæreste ville slå mig ihjel, hvis jeg ikke gjorde dig opmærksom på det, og kom hjem og fortalte hende det”.

2) Damen, der moste sin ny-indkøbte busbillet ind i køreplan-skiltet da hun stod af, og sparede mig for at smide 22 kroner.

3) Manden med verdens sureste kone, der lod mig og mine to ting komme foran i køen, hvortil konen lavmælt hvæsede: “Anders, vi skal sgu da nå en bus!”, og han blot iskoldt sagde: “Ja? Derfor kan man godt tage hensyn”.

4) Den høje, kække handicapledsager på job, der i spøg spurgte om jeg havde en kæreste og gik på knæ, da borgeren drillede mig og fortalte ham, jeg var tosset, fordi jeg samlede på Lego. Især fordi, da jeg sagde at jeg var lovet væk, var hans svar: “Satans. Jeg har ellers Dødsstjernen. Siger det bare!” Elsker voksennørder.

5) Ekspedienten der slår mine tre squash ind til 1’s pris fordi: “de fandme er så grimme, dem vi har fået hjem den her gang”.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *