fjoller,  snaksnak

Jeg mærker et lille stik hjertet når:


.. jeg ser en tabt vante eller bamse, som ligger ensom og forladt på vejen.

.. folk løber forgæves efter bussen. Tænk, hvis de skulle noget vigtig?

.. jeg skal smide en gammel hovedpude ud.

.. de sidste kaldenderpakker er pakket op, og der er endnu næsten et helt år til det går løs igen.

.. nogen taber i sport. Altså, af dem der går op i det. 

.. jeg tænker på, at med en smule held, bliver alle omkring mig gamle og grå, på den der helt ægte måde. 

.. nogen har trådt på en snegl. 

.. folk sender åbenlyse forargede blikke til ‘Hus forbi’-sælgere. Får sådan lyst til, at sige undskyld på deres vegne. 

.. jeg indser, at det er den sidste ostehaps i pakken, jeg sidder med i hånden.

 – K

2 Comments

  • Maude // skøreliv.dk

    Åh ja! Ja til dem ALLE sammen! Jeg får også et lille stik i hjertet når jeg står i kø bagved et ældre menneske – et af den slags med dronning Ingrid-ryg og gangstativ, og som betaler kontant med rystende hænder. Hvor mønterne bliver holdt HELT op til øjnene for at se om det nu er en to-krone eller en femmer. Så får jeg virkelig lyst til at betale hele gildet af bar' hjerteflimmer!…

  • Skalotteløg

    Åhgudja! Har skrevet et indlæg om det engang, men begyndte under min første barsel flere gange at tude, når jeg så en reklame med en mand, der ikke havde penge til at betale alle sine varer i supermarkedet, og som derfor måtte bede kassedamen om at trække nogle ting fra. Da jeg startede arbejde igen, ville skæbnen, at jeg pludselig fandt mig selv som publikum til et teaterstykke, han lavede. Så måtte bagefter hen og give ham et kram!

    Og PS, så kan jeg slet ikke have, at Dylan er ved at gå ind i den væg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *