A,  Feriedagbog,  snaksnak

Feriedagbog: Amsterdam 3. dag

Klokken er 10:14 – vi har netop smækket døren på Rustenburgerstraat nr 54 bag os. Vores sidste dag er oprandt, og vi har masse hyggelige timer foran os, før vi vender snuden mod Aalborg. Vi sætter kursen mod det nærmeste supermarked, for vores kufferter skal fylde med hollandsk slik til dem der hjemme.


Den næste plan for dagen er The Avocado Show. Vi formår at vælge det helt rigtige tidspunkt at dukke op, og vi får bord med det samme. Klokken er 11:08, vi har dampende varm kaffe i vores lyserøde papkrus. 

Vi bestiller verdens smukkeste morgenmad – avocado og hummus. Den ene slags på brød, den anden serveret med hjemmebagt knækbrød til. Maden er virkelig velsmagende, og let nok til os, som ikke sætter så stor pris på morgenmad. 
Da vi rejser os er der kæmpe kø udenfor butikken – så vi skynder os ud, så der kan blive plads de næste. 

Klokken er 12:21 og vi er på vej mod Concerto – en ualmindelig fin pladebutik, som vi allerede har besøgt en gang. Der skal nemlig shoppes flere gaver. 

Klokken er 13:34 og vi er ankommet til zoologisk have. Vi elsker at kigge på dyr, og bruger gerne et par timer på det, hvis vejret er til det, når vi er udenbys. 

Vi nyder det lækre vejr, og kommer virkelig tæt på nogle af dyrene. Særligt denne abe (hund?), som agerede model, mens menneskerne omkring knipsede løs. 

Vi sidder i lufthavnen, klokken er 17:54 og vi har lige hentet mad på Burger King. Vi slapper af, sladre, shopper lidt og forbedrereder os mentalt på, at vi skal flyve indenfor de næste timer. 


Sidste punkt på listen. Vi skriver altid kort, som vi sender hjem. Også selvom vi kun er væk 24 timer. Vi tror kun at det rent faktisk er farfar, som interessere sig for den slags, men vi elsker det. 
Der er forsinkelser på vores fly, men da klokken slår 22:30 sidder vi i et mørklagt flyv med kurs mod Aalborg – trætte og mætte af indtryk, glæde og lækre oplevelser. 
Dag 1 og 2 kan findes her og her

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *