A,  fest fest fest,  gaver,  nørd

Fejring #2 comming up.


Så blev det min tur, til at blive en gammel abe. Jeg elsker lakridspindene fra bridgeblanding, skal have en skud for panden i år, for at blive cool nok til at joine rockstjernernes Klub27 og min UngKonto i banken, har dens sidste år, med den titel. 
Man føler sig dog altid som en forventningsfuld og overforkælet 7 årig, når ens familie er så betænksom som vores. 

Ovenstående høst fra i onsdags består af både et tilskud til ny seng, en skål fra R.C, samt den fineste Louise Kragh ring fra vores forældre, fantastisk nørde-kreagrej fra lillesøster E, samt lidt dulleri og en tøsetur i byen af søde K. 
Så fine sager, som alle er lige mig.

Selve dagen idag, har jeg også set frem til – og en formiddag med kaffe, langt bad og læggen neglelak til høj musik er perfekt opvarmning til eftermiddagens startskud.
Mig og mit høje, skæggede vidunder, har nemlig hyggelige planer, og i dagens anledning tager han tilmed tidligt fri. Så inden længe sætter vi kurs mod Biocity, hvor vi 15.30 skal se Kingsmen II, hvorefter vi sætter kursen mod Klostertorvet til en flaske delevin, inden vi har bord på det altid skønne Bistro V kl. 19.45 til mere vin ink. noget lækkert på tallerkenen og stearinlys at spejle glasset i. 
Så er det ikke så slemt, at blive et år ældre. Overhovedet, faktisk. 

Håber I også får en skøn aften.

– A

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *