A,  der er altid noget at fejre

Sikke en fest vi har haft, nu i nat.Eller, rettere eftermiddag. K og min fælles fødselsdag løb nemlig af stablen i lørdags, hvor vores søde familie og skønne venner var samlet i boligselskabets selskabslokale. 
Normalt holder vi en damefødselsdag med vores mor, søster, kusine, mostre, faster og tante og en seperat med kerne-familie og venner. Men i år rystede vi posen og slog arrangementet sammen, med succes. 

En helt fantastisk hyggelig dag, hvor alle snakker med alle, der ryger en ramme dåseøl og tre liter vin på en eftermiddag, selvom selskabet bestod af 17 mennesker og flere af dem i bil, og de sidste gæster først lurer af efter 18.

Menuen bestod af smør-selv smørrebrød, skumfiduser og Vestfyen, Kit havde pyntet lokalet med alle cirkus-gøglede pintres-artikler og playlisten indeholdt mere Shubidua end radiohits.
Med andre ord, en fest lige efter vores hjerte – total provins-uformelt, fjollet og med lidt for enhver smag.
Heldigvis har vores gæster meldt tilbage, at de hyggede sig ligeså meget som os, så mon ikke vi gentager succesen næste år? 

Hvad med dig? Hvordan fejre du fødselsdag?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *