gave,  pakkekalender

Pakkekalender #4

Mine adventsindlæg, i år, har været en oversigt over ugens kalenderpakker til min mor. Det kunne jo være, at I kunne bruge noget inspiration eller have lyst til at give mig noget. Efter så mange år er det lidt svært, at blive ved at være nytænkende. Nu er vi ved vejs ende og de sidste kalenderpakker for i år er pakket op.
 
Her får I den sidste omgang gaver for denne gang:

Først i denne omgang er der tagtøj til køkkenet. Mor har de fineste ‘Royal Copenhagen’-kopper med bærfarvet maling, så disse måtte hun have, selvom hun egentlig har rigeligt af den slags. 

 
 
Müslibarer og servietter med elefanter. Umiddelbart en smule usammenhængende gave, men det er begge ting, som får mig til at tænke på min mor. Hun elsker at dække et smukt bord, elefanter er hendes yndlingsdyr og så synes hun (modsat mig) at müslibarer er ret meget lækre end blandselvslik. 
 
 
Et par trusser og dadelsnacks med hasselnød. Nyt undertøj er altid lækkert, og sort passer til alt, så mon ikke disse falder i god jord. Dadelkuglerne var bare så søde og fine, at jeg ikke kunne modstå dem.
 
 
Hvert år, den 23. giver jeg min mor en øl, cider eller lignende. Vi har nemlig bring-selv-drikkevarer-julefrokost 2. juledag. Denne gang blev der en æblecider med kirsebær. Jeg fandt den i Hamborg og kunne endnu engang ikke stå for den fine emballage. 
 
 
Året sidste gave er endnu en lyserød sag. Vi slutter af med en Lyngby vase. Jeg fandt den brugt til 1/4 af prisen. Så kunne jeg godt tillade mig, at købe den – for den slags er jo ikke helt gratis. 
 
Det var alt for i år. Håber I får en magisk juleaften, med jeres kære og alt hvad I ønsker jer.

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *