gaver,  juleri,  pakkekalender,  snaksnak

Kalenderpakker

Nu nærmer første november sig, og det er derfor grænsende til legalt, at begynde at tale om julerier offentligt. 
I vores familie har vi dog haft gang i julesnakken længe. Det er faktisk om, at den aldrig høre helt op. Far sender os alle en månedlig reminders på sms, så vi ikke er vi tvivl om, hvor mange måneder der er til juleaften – eller bedre endnu, hvor mange måneder til vi skal åbne vores første kalenderpakke. 

De sidste mange år, vi snakker 10-15 år, har jeg lavet kalenderpakker til vores mor. Kalenderpakker er noget helligt i vores familie. Vi er alle total besat af julen og alle dens traditioner, og øverst på listen står kalenderpakkerne. Vi har sågar aftalt, at hvis den kommer til ægte fattigdom dropper vi gladelig julegaverne til fordel for kalenderpakkerne. 

Sidste år lavede jeg en ugentlig opsummering af de gaver, som vores mor havde pakke ud i løbet af dagene, så I kunne følge lidt med. 
Dem linker jeg lige til her; uge 1, uge 2, uge 3 og uge 4

Nu er det ganske snart tid til, at få indkøbt de sidste pakker til i år. Jeg ville dog lige høre jer, om i havde nogle gode bud? På pakker? Hvad plejer I at putte i pakkekalenderene til jeres kære? Eller sætter I ikke pris på den slags fjolleri? 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *