A,  fjoller,  K

Random random facts om os

IMG_0288

– Vi laver sange om meget. Den ene er værre end den anden, men til gengæld er de nogle ulidelige ørehængere, som kan sidde fast i hjernen i årevis. Vores repertoire indholder blandt andet klasssikere som ‘Aldrig more mig’, ‘Tillykke med Skov’ og ‘Jeg vil møde dig’.

– Vi danser ikke. Sket ikke. Medmindre vi holder køkkenfest og lytter upassende gammelt rapmusik og 80’er hits. Så danser vi i timevis, på den der grimme måde, som ellers er forbeholdt når man er helt alene hjemme.

– A har fået K til at kaste op af grin 3 gange. En gang gik det udover en venindes sko, en anden gang en sofa og den sidste gang var det et århusiansk gulvtæppe, som måtte lade livet.

– Apropros opkast, K og forsøgte engang at fragte fulde A hjem i en indkøbsvogn. Det var en stor succes indtil A skulle kaste op, og slet ikke kunne komme op af vognen igen.

– Vi har en top 3 over de bedste lure vi har taget sammen.

– K er vanvittig god til at navngive folk, og “Grisefisken”, “Spøgelsesfreaken” og “Mejetærskeren” er nogle af A’s favoritter.

– Vi har engang taget til Roskilde festival, kun for at se Malk de Koijn og endte med at være med til at vælte hegnet til pågældene koncert, og fik urimeligt lækre pladser. (Her døbte K desuden teltet, vi boede i, for “Ludvig Tandkød-lejren”).

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *