A,  afslapning,  fråd,  Min Dag

Is med fordele, slik i massevis og kage-minder.

Aalborg Kommune har bedt mig om at blæse nogle gemte feriedage af, og den slags skal man ikke sige to gange. Jeg har derfor vekslet en af de vanlig aftenvagter med en fridag den forrige uge, og har derfor haft endnu en dag at hygge i. Så må resten brændes af den kommende tid – ret ok mål, at have fået forærende, ikke?

Det er derfor både blevet til to gange søskendehygge både med K og E, kærestetur til midtjylland ink. Jellingestenen og show af den flotteste slags, samt en venindedate i parken. Så udover lidt job, har dagene føles helt som sommerferie, med det her vejr.

Nummer 2 uge i Juni fik jeg:

img_0780-1

.. været på udflugt til Fredericia for at se “Prinsen af Egypten” og nået et smut på havnen inden.

img_0779

.. og lært at man kan få god underholdning, hvis man nærlæser i isboden, såfremt man ikke tænker stuerent.

img_0731

.. taget på formiddagsjob og toppet den med en damefrokost.

img_0739

.. venindehygget i Østre Anlæg uden jakker til kl. 22.

img_0746

.. lånt nye biblo bøger, spist chokolade og lært disse damer bedre at kende.

img_0711

.. holdt skovtur med Lille E i Slotsparken efterfulgt af Cafe-hygge.

img_0706

.. hilst på baby-aben i Zoo, som var i charmenoffensiv.

img_0689

.. hygget ånsvagt godt med søde K, vin, lækker sommermad og sladder i timevis.img_0686

.. givet gave til yndlings faren over dem alle.

img_0758

.. fået folkeskole-minder frisket op via banankage med pålægschokolade på job.

img_0806

.. holdt mere snack-skovtur med E., denne gang i hendes sofa. Hun er mester i at opsnappe überklamme mord-dokumentarer, og gåsehuden på armen skyldtes ikke den lækre iskaffe med hasselnøddesirup, hun kreerede, men massemorderen med hårfetisch. Brrrh!

img_0795

.. været et smut i Århus til morgenmads-falaffel og regndrypshygge over broen.

Hvad med din uge, har den også været god? Travl? Hård? Jeg håber på god!

No Comments

  • monicastage

    sikke en dejlig impulsiv uge – med lækkert både det ene og det andet. inspirerer til at tænke tilbage – hvad lavede jeg egentlig i sidste uge ? åjo, fri grundlovsdag og farsdag – havde date med børn og deres far på Storms Pakhus i Odense til aftensmad. så fik han en flaske gin i farsdagsgave… troede ikke den ville tåle at skrumle rundt i cykelkurven de 10 km hjem – derved har vi nu konstateret min taske har plads til 1 stk flaske sprut. bl.a. he. fredag aften oplevede vi Odense Sommerrevy – og joh det var sjovt og vi grinede… meeeen tror nu ikke jeg kaster mig over billetter til næste år..

  • Fruen i Midten

    Ej, en dejlig uge 🙂 Min var hård, fordi jeg havde revisorer på besøg, og der skulle først forberedes og dernæst serviceres. Godt, at der også var en fridag om tirsdagen, som jeg heldigvis godt kunne tillade mig at udnytte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *