Bolig,  gave,  hurra

Forkælet på forhånd

IMG_3865.jpg

Jeg fylder år sidst i denne måned. Den slags betyder som ofte gaver og hygge med de personer, som jeg bedst kan lide. Jeg håber ikke, at i år bliver nogen undtagelse. Der kommer dog til at være en forskel, for gaven fra mine forældre står allerede og pynter hjemme i min stue. De har altid givet ualmindelig fine gaver, så hver eneste gang, at gaven fra dem skal åbnes er der stor spænding. Medmindre man altså slår en handel af med dem, for det kan nemlig også lade sig gøre. De har før betalt flybilletter eller andet dejligt, som en fødselsdagsgave på forskud. Og sådan er det også gået mig i år. Jeg er blevet forhåndsforkælet.

IMG_3849 2.jpg

For et par uger siden sad jeg i deres sofa og talte om fødselsdagsønsker. Vores mor nævnte et nyt sofabord, som en mulighed. Det har jeg talt om så tit, men aldrig rigtig fået gjort noget ved. Mit sofabord var et oldgammelt arvestykke, som havde været malet i både hvid, brun, lilla og sort. På den der sjuskede måde, som jeg allerbedst kan. Det trængte mildesttalt til en udskiftning, men jeg havde bare ikke lige fundet det rigtige bud endnu. Umiddelbart kan jeg jo kun lide de der klassiske teak-borde fra 70’erne, men de var set over alt og ærligttalt en smule kedelige.
Jeg tog straks mor opfordring, og surfede løs. Der var ikke noget, som faldt i min smag med det første, men da mor nævnet iLVA som et bud var jeg solgt på under et minut. For der var det jo. Et terrazzo-bord i nude med lyserøde nister. En smule grimt og ret stabilt. Lige som det skulle være. Udover, at det er rundt. Jeg er ikke til runde borde, fordi de fylder så anderledes. Men men, så kom det gode tilbud. Et tilbud om, at det kunne være min fødselsdagsgave, og at min far og jeg kunne afhente det straks. Jeg skulle ikke tænke ret mange minutter, før jeg var klar til afgang.

IMG_3843.jpg

Efter er lille køretur var sagen afgjort. Det bord måtte med mig hjem. Far var heldigvis så dejlig hjælpsom, at han tilbød at agere leverandør, da vi ikke kun få bordet samme dag.
Det dukkede dog allerede op et par dage efter, og siden har det stået og pyntet så smukt. Det er sjovt så stor en forskel et lille bord kan gøre.
Så selvom jeg ingen overrakselse i vente kunne jeg ikke føle mig mere forkælet og tilfreds.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *