A,  antivoksen,  fjoller,  folk er freaks

Sig mig.. er jeg den eneste?

.. der altid formår at lave uhygiejnisk Hans & Grete-spor fra eget hjem til vaskekælder – minus brødkrummer, men inklusiv sure strømper?

.. aldrig lige blev en “smoothie pige”?

.. ikke helt har forstået, hvorfor folk siger at alle på instagramstiler efter at syne perfekte og fejlfri – og hvorfor i al verden kan man få mindreværds komplekser af det? Vitterligt, alle dem vi følger fortæller sjove historier, stiller op med morgenhår, brænder risengrøden på og deler deres dårlige dag – både de kendte, de ‘ræddi’ bloggerne og alle de ganske almindelig dødelige. Så hvem fanden følger de andre, der gør det modsatte? Det er hvertfald ingen af de 569, vi har trykket ‘follow’ hos, der leger forever cool.

.. er bange for mariehøns? Smed et glas med danskvand ud over hele julefrokostbordet og min onkels sæde, for at fange en krapyl deri, der var kommet ind med granpynten. Da den midlertidigt søgte op af et vinglas, var min heltegerning dog afblæst og jeg løb hastigt gestikulerende op af trappen bag mig, hæst hviskende: “Mooar.. mor! Tager du lige ehm.. den der mariehøne på bordet! Please?” i håb om ikke at vække opsigt. Lykkes fint, til min onkel kom tilbage og placerede designbukserne i den våde pyt, på hans stol. Forhelved.

.. ikke er bange for edderkopper tilgengæld? Dem står jeg for at fange herhjemme og Skægaben for at jamre over, ovre i et hjørne.

.. 9 ud af 10 gange kommer til at sige “tak i lige måde”‘ når folk siger “god vagt” i overlap på job?

.. griner, når folk slår hovedet op i bussens tag?

.. undre sig over mænds valg af få, enkeltstående elementer, han formår, ikke at rydde op, på trods af ellers komplet oprydning af alt omkring disse genstande. Hvert fald min.

Til morgen var det en drikkedunk på sofabordet, fra hans playstationaften, hvor slik, joystick og papir ellers var all gone. Og et glas rødkål, som stod oven på opvaskeren i køknet – alt andet fra hans aftensmad var ryddet væk, skrald er tømt og der er vasket sirligt op. Men ej kålen, måtte forlade bordet!

Slikskålen (der var i selskab med drikkedunken, da jeg kom hjem klokken 22) havde sågar fundet til opvaskeren, på trods af at den har stået i selskab drikkedimsen hele aftenen – og i vores minimale køkken, må have gloet direkte i øjnene på det skriglilla glas midt på den ellers tomme flade. Hvordan misser man 2 ting i et komplet ryddet og oplyst rum, når man rydder 7 op? Det er jo absolut ingen katastrofe, men bare total fjoget med alt ryddet op og to bizarre ting til pynt – lidt ligesom når Mads Steffensen placere noget i hjemmet, der ikke høre til. Mon det er det, han leger, egentlig?

.. har opdaget friturestege bøgehatte? Kæft altså, det er en lækker snack (ligesom alt andet dyppet i dej og sydende fedt).

2 Comments

 • Tina

  Ha ha, sødt:-)
  Jeg taber også altid tøj på vej til vaskemaskinen og sågar endda også tilbage igen.
  Jeg kommer også til at grine, når jeg ikke skal, altså hvis en slå sig, eller som i dag, jeg skulle støvsuge og min datters gamle kat kom i vejen, så den blev suget lidt. Den skreg og løb, jeg kom til at grine, men det var jo synd for den……
  Den med friture stegte bøgehatte den må jeg prøve:-)
  Aften julede hilsner herfra:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *