juleri,  kender du det,  Piv

Shh!-humør

Er jeg den eneste? Nu hvor julen er slut?

Jeg har lyst til at alt lukkes ned, og alle skal være lidt stille. Mit småhullede filter er altid en smule ekstra slidt, når vi når den 26/12. Jeg må bruge oceaner af energi på at jøle rundt og være overstimuleret af juleglæde, dejligt samvær og marcipansnitter. For hold nu kæft, hvor jeg nyder det – fra midt i november og så til nu. Så jeg til gengæld også færdig. Troede jeg skulle kaste en smule op, da bilradioen – i min kollegas bil – spillede ‘Jingle Bells’ på vej hjem fra job. Og det var altså ikke kun på grund af den mængder lakridskonfekt, som jeg inhalerede i løbet af min vagt.

Jeg synes bare, at julen skal være stille nu. Helt stille.

Så jeg er über-klar til pakkekalendergaveindkøb, så snart klokken slår marts – og jeg lover at have julelys i øjnene allerede fra november af.

Så tak for denne gang, elskede jul! Jeg glæder mig (nok snart) til, at vi ses næste gang.

2 Comments

  • Ida

    Jeg er helt enig. For mig er julen også ovre nu. Hvilket også betyder at den kan nydes ekstra meget i de dage, hvor den står på.
    Jeg synes også at det hjælper lidt, nu alle butikkerne har pakket juletingene ned og gjort klar til nytår 🙂

  • Celena

    I feel the same way… I love the buildup to Christmas but, after a while, it becomes too much and I am glad to drift off into the new year 😉 Hope you have some relaxing time ahead xox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *