A,  afslapning,  anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre

Dobbelt nytår, kransekage-rester og mayohyldest.

Så blev nytårsugen overstået, og julemørheden er i mit tilfælde begyndt at fortage sig.

Har nemlig været lidt banket i knolden – akkurat som jeg altid er efter en udlandsferie. Bare sådan lidt langsom i optrækket og distræt, og det sker jo for de fleste – humøret fejler nada. Det er bare liiidt hårdt, at hygge sig i de mængder, som jeg plejer at sige.

Har dog holdt dagene kørende på seriøse mængder sukker, koffein og godt selskab i dagtimerne og travle, hyggelige vagter. Men har seriøst formået at få nogenlunde regelmæssig søvn – mellem 6 og 7 timers uafbrudt (minus et par præ-olding tissepauser, for der er jeg da halvvågen) pr. nat, i hele 4 ud af 7 dage, er imponerende for mig. Vanligvis nupper jeg lige en time eller tre vågen midt på natten hvor jeg læser eller sms’er med natteravn 2 (K, selvfølgelig), men det har været uhyre begrænset. Men nu tror jeg, mit vanlige mønster er tilbage – ink. opvågningsfest.

Jeg fejrede to x nytår, for da jeg var meldt til aftenvagt-akutlisten på selve dagen, havde K og jeg aftalt at holde forsinket nytår.

Således brugte jeg derfor dagtimerne på at høre Kim Larsen og drikke et par glas formiddagsrødvin hos en veninde, hvor skålen var tættere på 12 om formiddagen end midnat – fantastisk hyggeligt, især fordi hjemmets to-årige var svært begejstret for trompetpynten og hatten.

Og så fik den så både fin mad, drinks og et par liter vin, dagen efter. Begge dele, helt vildt dejlige planer!

Ellers er ugen gået med lidt blandet landhandel af fornøjelser, job og kulturelle glæder – I får naturligvis fraklippene her:

Jeg fik bla.:

.. konstateret, at lyserøde drinks smager fantastisk fra K’s champangeskåle.

.. og hendes chokolademousse ligeså. Hun burde faktisk dele den opskrift, for shit, den er god!

.. givet 238 ,- for hele puljen her, og været godt tilfreds.

.. været til bogcafe med omtrent 60 andre læselystne.

.. og en mindre flok i Kunsthal Nord for at se Haiko til Høck. Begge dele et hit!

.. fundet ny dessert på Føtex’ hylder.

.. blevet forkælet af dagvagten.

.. fundet ud at Michael kan andet end at spille bold og bruge hårspray i uforskammede mængder.

.. byttet dobbeltgaver og gavekort om til nye lækkerier.

.. fået mine nye briller og dermed raponeret syn udlignet, hurra!

.. søndagshygget før job.

.. erklæret fritter med mayo for et hit once again! Hvad dypper du i?

Hvad med dig? Hvordan kom du ind i det nye år?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *