facts,  fjoller,  kender du det,  snaksnak,  Uncategorized

10 facts om os

Der er kommet et par nye følgere til hen over julen og nytåret. Velkommen – håber, I vil blive hængende.
Det vil vi fejre ved at dele et par fjollede facts om os. Vi elsker selv, at læse disse indlæg rundt omkring i blogland.

Det bliver aldrig helt trivielt at se, hvad man har tilfælles med fremmede fra internettet.

Her er 10 facts om os:

 – vi drømmer begge to om mere tålmodighed til håndarbejde. Det ser så hyggeligt ud, men det er som om, at vi aldrig lære det ordenligt. Fordi vi er utålmodige og ganske talentløse.

– A har lært K at spise kiwi med skræl. Det er herre praktisk for 2 dovne damer, som ikke altid orker til at finde en ske frem. Spiser du din med eller uden?

– vi elsker at lægge planer. Tusinde af hvad-nu-hvis-planer. Den slags som aldrig rigtigt bliver til noget, men som er så hyggelige at tale om. Det er noget af det hyggeligste tidsfordriv, det der med at bygge luftkasteller.

– vi har en fællesbruger på youtube. Den er flittigt brugt og fyldt med playlister til et hvert humør. De har latterlige navne som; ‘hold kæft og syng med’, ‘feelgood’ og ‘ung og dum’. Det er et hyggeligt fælles projekt og virkelig pratisk ved fester.

– vi bruger ualmindelig meget tid på, at diskutere Maise Njor og Camilla Stockmann i perioder. Når man først har læst deres bøger bliver man en smule besat. I hvertfald hvis man er os. Så når vi har genlæst bøgerne på samme tid går snakken i dagevis.

– vores kæreste fælleseje, er lillesøster E på 22 år, som vi ses ligeså tit med, som vi ser hinanden. Vi bor alle tre på sideveje til den samme lange, store vej, beliggende i Aalborg. Fra A til K er der 1,4 kilometer, og så ligger lille, søde E’s lejlighed i smørhullet mellem os, med 800 meter og 600 meter til hver af os. Trip, trap, træsko!

– ofte synes folk at vi har rædsom smag i kendte mænd, og at vi må falde for de grimmeste af princip. Vi kan nemlig ikke lide hverken langt hipsterhår, spændte vaskebræt og babyfaces – vi holder på at fx. Vince Vaghn, Blæs Bukki, Paul Bettany og Dr. Cox fra Scrubs er et giga frækkert-hit, hvor alle kan få Matthew McConaughey, Channing Tatum og Ronaldo helt for dem selv.

– ingen af os blev nogensinde gode til tysk og hvordan vi hutlede os til ok jævne karaktere i det i folkeskolen, vides ikke. Vi er hvertfald stadig på herrens mark, de gange vi har rejst til Hamborg og Flensborg, og udtaler alt med mandelig dommedagsrøst, hvorefter vi skriger af grin. “Klamotteeeen!”, “Freitag!” og andre banale ord, skál brøles som var vi i nazicamp, i færd med kampråbs-øvelse.

– er vi alle dage på team Jess (Gilmore girls) og Big (SATC) fremfor Dean og Adian. Hvor lægger du din stemme her?

– drømmer vi lidt om, en dag at blive typerne, der har erhverver sig et kørekort, ankommer fra rap bil med nyglattet hår hver dag, kan fnise på en koket måde, går med hæle til daglig, og aldrig har sammenklistrede bolcher i tasken. Men vi ved ikke helt hvorhenne kurset foregår, og nøjes med flade sneaks, regnvåde briller og lakridspletter på taske-deodoranten indtil da.

12 Comments

 • Linedanser

  Tak for velkomst – jeg hænger på 😉

  1. Jeg gad godt hækle, men tiden ..! Tænker også det kunne være svært hyggeligt med en hæklemakker eller to, for man kan sikkert godt snakke en masse samtidig.

  2. Kiwi? Kan ikke huske hvornår jeg sidst spiste sådan en …

  3. Hahaha – jeg lægger mest madplaner *lol* Det har nok noget at gøre med job, småbørn(barn), hus, hund, have – eller: alle de ting, jeg faktisk drømte om, og som jeg ikke kunne drømme om at skifte ud. Men en lille drøm om en skiferie eller en tur til Australien kan det altid blive til.

  4. Jeg har en playliste på Spotify, der hedder “Puddelrock” …

  5. Jeg læser mest krimier. Og blogs. Jeg elsker blogs 🙂 Nårh ja, og noget meget nørdet naturvidenskabshejs 😀

  6. Mit kæreste element på matriklen er min 7-årige søn <3

  7. Hahaha – de lækre mænd siger mig ingenting! Nææh, personlighed, livserfaring, humor og intelligens er mere min stil 😉

  8. Jeg troede egentlig ikke jeg var god til tysk, men så kom jeg i snak med en ungarsk kvinde i Budapest, som kun kunne ungarsk og tysk. Og så kunne jeg alligevel godt få en slags samtale til at hænge sammen. Siden har jeg frisk og frejdigt kastet mig udi tyske gloser, noget mere rigtigt end andet 😀

  9. LOGAN 4EVER!!!

  10. Been there, done that, not going back 😉

  • venterpaavin

   Hvor mega hyggeligt, at du har taget dig tid til at svare på hvert enkelt punkt. Tak for det! Det var faktisk en hyggelig mulighed for, at lære dig bedre at kende – hvilket altid er en kæmpe fornøjelse, at gøre med vores læsere.

   – K
   ps. Logan? virkelig? han nåede ikke gang med i vores top 2 😉

 • Kristina

  Den første kan jeg nikke til, og jeg kan aldrig fået mig til at spise kiwi med skræl. Altid en fornøjelse at lære jer bedre at kende 🙂

 • Tine

  Nu er jeg godt nok gammel læser, men i får lige mine svar med alligevel 🙂

  Jeg kan slet ikke forestille mig at spise kiwi med skræl!! Gør det ikke ondt? Jeg synes de der små hår på skrællen er forfærdelige!

  Og så er jeg 100% team Jess og team Big ❤️ Omend jeg også er ret vild med Logan!

 • Camilla

  For maaaaaange år siden arbejde jeg med en New Zealandsk fyr i London, det fortalte, at de dernede spiste kiwier med skræl. Men det var fordi hvis man lige gned dem på ens jeans forsvandt alle de små hår. Det kan jeg måske forestille mig, men som de er i Danmark … Nej tak! Jeg er ved at dø bare ved at spise en fersken 🙂

  Jeg er team Logan all the way! Dean var en skovl og Jess er bare irriterende 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *