A,  afslapning,  dagens humør,  der er altid noget at fejre

Februar-liste

Med februar kom tøen og her i Aalborg, ser det ud til den hvide vinter er på vej retur. K og jeg, der begge har arbejdsweekend, er hverfald svært tilfredse med at mine 5,5 kilometers cykelture til og fra bostøtte-job, og hendes færden som udekørende hjemmehjælp, ikke er lig med nonstop frygt for at brække halsen, i de sene aftentimer. Det er altså lidt skønt, må jeg indrømme og mit humør var i top, da jeg igen anede græs.

Så jeg tror næsten på, at der om en lille måned, faktisk er forår – selvom marts nu sjældent er synderligt lun, glæder jeg mig hvertfald til lys.

Men februar skal nu ej heller i skammekrogen – lidt planer for de tilbageværende 28 dage, er der lagt, af den gode slags.

Jeg skal bla.:

.. en tur ind at svinge Zookortet inden job i morgen, og hilse på de dyr, der vover sig ud i kulden.

.. ind at se Skammerens datter med Lille E. Bliver skægt at se, hvor fri fortolkning instruktøren har taget sig denne gang.

.. drikke mandagsvin med K hjemme hos mig, om meget få døgn. Bare lige for at fejre et par dages fri. Øj, jeg glæder mig!

.. tage på udflugt med Skægaben – tror vi ender måske i Blokken, Løkken eller Frederikshavn. Vi vil hvertfald ud og spise lækkert og spille pool.

.. fejre vores søde mor, der fylder år. Hvornår det afholdes ved jeg ikke, men det skal nok blive mægtig hyggeligt.

.. på Abbey Road med sød veninde i uge 8, hvor der skal sladres spises mad, kage og drikkes vin.

.. på endnu en biograftur, måske – ellers gør vi det nok i marts, alt afhængig af hvornår det passer ind – yndlings veninde på barsel, synes hvertfald vi skal ind og se Mødregruppen, og jeg er klar.

.. et smut på Kunsten og se den nye udstilling, som der er åbningsfest til d. 7.

.. spise Bogø og høre alt om Lille E’s ferie på tirsdag, måske med lidr tømmermænd i lasten.

.. sætte kursen mod Horsens og fejre stedsvigerfar, med massivt pålægsbord og garanteret en tur i cd-samlingen igen.

.. holde skrivehyggedag med K og masser’ kaffe!

.. se “Noget om helte” – en bogcafe i Nordkraft d. 8., som jeg er temmelig spændt på.

.. som altid finde en lille ting, for at fejre, at vores søde forældre d. 14/2, har været kærester siden 1978, hvor de var hhv. 14 og 17.

.. spise ualmindelig lækre tapas med Skægaben på Pingvin og holde tomands-fest, på næste onsdag – det er vi nemlig gode til.

.. og dertil hvad der byder sig af diverse spontane kaffedates, events og hyggeligheder, der kan presses ind mellem job og voksenpoint. Slippe helt, gør man jo ikke for våde vanter, hverken vasketøj og ture i Netto, men forsøde livet ind i mellem, gør der hele meget nemmere.

Hvad med dig, hvad byder din februar på? Noget bestemt, du glæder dig til?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *