Jubiii,  lækkerier,  Mad,  Søndagstip,  Uncategorized

Tips fra søndagszombien

Vi er som altid på jagt efter ting, som kan gøre madpakkelivet lettere og lækre. Når man er aftenvagt – i nogle uger op til 5 dage i streg – kan det være svært at holde gejsten gående. Det er både kedeligt og til tider en smule tidkrævende, at få en lækker madpakke til at spille. Særligt fordi vi begge fortrækker varm mad, når vi er på job.

Derfor er denne uges tip endnu en nemhedsting til køkkenet:

Madlavningsfløde. Af den veganske slags – kalder man overhovedet det for fløde? Vi vil jo nødig træde nogen over tæerne. Kender du den mon allerede? Ingen af os foragter kød på noget plan, men vi holder os dog fra mælkeprodukter med laktose i. Det kan til tider være svært at opstøve andet end piskefløden uden laktose i, og vi er derfor henrykte over, at være faldet over denne sag. Den er lækker og nem – og kan pifte vores ‘go to’-madpakke ret meget op. Ovnbagt kød og grønsager i fad. Den slags er næsten ikke noget værd uden et lille flødekys. Eller et stort, hvis man er dressingsvin, som vi er.

Håber tippet kunne bruges og at I nyder jeres søndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *