A,  antivoksen,  brok,  der er altid noget at fejre

På hoved i slikposen x 4, en nutellakage-succes og smukke nørklegaver.

Så fik jeg jinxet det, hva’? Solskin og nyudsprunget krokus, i lørdagens marts-indlæg og nu: En vejrudsigt der sejler i regn og muligvis(?!) sne.

Det var så åbenbart lige at sætte bjørneskindet til salg, før jagtsæsonen var skudt igang. (Sorry!)

Min mandag starter dermed med en uskøn kombi af paraplybevæbnet handletur i Netto, vasketøjssammenlægning og en sjaskvåd tur mod aftenvagt (indsæt “bad day” med Daniel Powter, eller klavermusik efter eget valg).

Men altså – i røven af denne vagt, følger tilgengæld tre fridage – og imorgen er den i selskab med mine to favoritter, lækker mad, bobler og ferieplanlægning. Det er jo så lige til at holde til, tilgengæld. Og mange andre gode planer venter også.

Samtidig var forrige uge også spækket med en masse hyggeligheder. Fik fx. indløst min fødselsdagsgave-biotur med søster E, hygget med K, blevet inviteret på hele to kærestedate og bagt en kage, som tog kegler. Fotostrømmen får I her.

De 7 sidste døgn bevidner om at jeg:

.. bagt og pyntet nutella-kage, af den hjemmeopfundne slags, til hyggeaften hos de gamle. Smagte ligedele griskhed og sommer. Choko-slik og bær-kombien er svær, ikke at holde af.

.. og tv-køknet var knap så elegant som resultatet. Men heldigvis, var det da ikke omvendt. Og den blev heldigvis meget velmodtaget. Min far spurgte allerede, hvor de andres stykker var, da fadet kom ind.

.. haft den sødeste søster E til frokosttapas.

.. elsket pomfritpusheren.

.. svinget forbi veninde med “før fejrings”-minigave på selve hendes fødselsdag.

.. spist et kollosal laksemousse-krater med K og gået solskinstur.

.. set Alita med Skægaben. Har du en snert af Scifi-nørd i dig, er det bare med at komme afsted! Den er fan-tastisk!

.. hørt Queen med tilhørende kage på søndagsjob.

.. fået noget smukt af hende mor! Heldige, heldige mig. Tjek evt. @hittepaasomhed på insta, hvis du mangler nørkleinspiration.

.. blevet inviteret på brunch af den sødeste Skægabe.

.. grint mig gennem Ternet Ninja, med yndlings E. Det var sgu en værdig film, til at slå rekorder.

.. blevet forkælet. Først af kollega, der lod mig få fri 40 minutter før, da beboerne var i seng, og derefter af Skægaben, der delte sit lørdagsslik, da jeg vendte hjem.

Hvad med din uge? Hvordan gik den?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *