anbefaling,  jeg glæder mig,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

anbefaler

Så blev det endnu engang søndag. Vi håber I nyder påsken for fuld musik med lækkert vejr og måske en fridag eller to. I dag er der tid til vores families årlige påskefrokost, og vi har sådan glædet os.

Denne uges anbefaling går til et marked. NEU er et marked med kunst, design og håndværk af høj kvalitet. Det forgår i Nordkraft i her i Aalborg. 2 gange årligt samles 50 designere, kunsthåndværkere og dets lige i kedelhallen . Der er alt fra keramik, smykker og illustrationer til håndlavet strik, grafik og læderhåndværk på programmet i år.

Vi lurer med på deres instagram. Det er en hyggelig ting, og så er der mulighed for, at følge med i hvem og hvad der er at finde i standene fra gang til gang. Markedet afholdes to gange om året – næste gang er 11. Maj fra 10 til 17.
Der er fri entre, så er man nysgerrig er det med at slå et smut forbi. Vi glæder os i hvertfald til, at kigge en tur forbi.

God søndag, solskin og påske!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *