A,  afslapning,  der er altid noget at fejre,  jeg elsker det

Drinks-drømme, techno-afsky og citronfromage.

Så kom og gik påsken, og her var ugen fuld af gode stunder (bla. sommerhus, tøsehygge ink. vin og påskefrokost), lidt helligdagsarbejde og fantastisk solskin.

Jeg kan slet ikke rationelt komme overens med, at denne uge også skal byde på regn – også selvom, de kloge vejrfolk mener, vi er i tørketilstand.

Det har filme af, at blive i nattetimerne, tak. Mellem 00-07, kan vi ikke aftale det? Og så må vi tilgengæld gerne grille igen? Deal, right?

Men den tid, den sorg – idag skulle det holde sig skønt, og traditionen tro, får I selvfølgelig ugen der gik, i uhæmmet billedstorm.

Mine dage gik med, at jeg:

.. sluttede påsken af med skøn citronfromage igår.

.. og havde startet den op mandag, i helt samme farvetema på job. Det må da kaldes stil!

.. hilst på Simba og Zarabi i Reepark (læs evt. mere om det i indlægget fra torsdag 6 anbefalinger til midt/øst-jylland )

.. lagt på langs til Søren Ryge, og nydt sommerhus idyllen, efter stjerneskud og udflugt. Det var lige det, jeg trængte til.

.. endt spontant på sindssygt hyggelig og sjov venindedate på Klostertorvet, med stemmer på lydstyrke 5000 og Take That i højtalerne. Vi gik da techno’en begyndte – der kunne man pludselig mærke, at man var “det grå guld” på 28 og 33.

.. lagt på langs igeeeen, efter en tur i solen med K.

.. mens Skægaben lavede herrego’ mad og fandt Infinity war.

.. og fået den serveret på Abbey Road, i selskab med K. 4,5 time med den dame, flyver jo altid afsted!

.. fået værdig kanelkage på job.

.. smuttet forbi Cafe Kræs i Randers, som bestemt var et godt pitstop på vej mod Aaller’n, efter en tur på håndværkermuseet.

.. konstateret at denne danskvand klart er det nye sort. Og skal afprøves med vodka og lime en dag. Fik helt lyst til altanfest, henne på arbejde, men tror næppe beboerne vil lade mig sove i fodenden, så det må blive en anden gang (snart), at den drink skal søsættes.

6 Comments

 • Skalotteløg

  Det er jo helt vildt, så hurtigt man vænner sig til sol og varme! Jeg håber virkelig, vi får sådan en lang tørkesommer igen, selvom jeg godt er klar over, at det ikke nødvendigvis er godt for kloden og økonomien og alt det der… Men ååååh, SOL!

 • Tine

  Det ser simpelthen helt vidunderligt ud. Især al den lækre mad – jeg er skrupsulten, fordi jeg glemte at købe ind inden lukkedagene. (Teknisk set var det min kæreste, der havde glemt det, men som han siger er der ikke SÅ langt hen til et sted, der har åben – jeg er bare doven). Ree Park ser så dejlig ud, jeg har utroligt nok ikke været der endnu, men vi snakker om at gøre det til sommer.

  • venterpaavin

   Det synes jeg så meget, at I skal – dyrene har det så godt, det er en fryd ???. Generelt har det været en rigtig hyggelig uge, og ja, madudvalget har ikke været ringe ?.
   Håber du fik lokket ham på madhenteri, eller fik skubbet dig selv derned – god mad, er ganske uundværligt, sådan en helligdag.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *