dagens humør,  Lige NU,  snaksnak

Lige nu #6

– hører jeg: `Nattely´ med Pil. Jeg er lidt besat i disse dage.

– spiser jeg: Æggekage med grønkål og feta – det er hvertfald min aftensmad de næste 5 dage. Derudover spiser jeg alt det cafemad jeg kan slippe afsted med, hvilket selvfølgelig ikke er noget nyt.

– ser jeg: Marvel-film sidst var det `Black panther´ og før det `Infinity War´. De er så flotte og sjove, jeg bliver helt opslugt af dem – hvilket mildesttalt ikke ligner mig.

– iklæder jeg mig: Arbejdstøj fra kommunen. Det er hverken kønt eller behageligt, men nu starter mine 5 aftenvagter, så det bliver sådan til og med søndag.

– glæder jeg mig til: Mange ting! I nærmeste fremtid må det dog bliver starten af næste uge, hvor jeg er så heldig, at have scoret mig en date med hver af mine søstre to dage i streg. Så bliver lykken næsten ikke større.

– ærger jeg mig over: At jeg allerede har rodet min lejlighed til igen. Fik ryddet så pænt og gjort rent i påsken. Det er som om, at det aldrig er sket. Alt er i hvertfald tilbage til det samme her.

– skræmmer det mig: Hvor nemt det er, at få folk op ad stolene, når det drejer sig om en bygning i brand – selvom så mange andre elendigheder som burde kræve vores opmærksomhed.

– griner jeg over: Jonatan Spang. Vi så klip fornylig og han kan altså bare et eller andet.

– værdsætter jeg: At sommeren er på vej – det hele bliver lidt lettere og lysere på den tid af året.

– mindes jeg: Min påskeferie, som netop er slut. Den føles allerede langt væk. Elsker hvor stor kontrasten mellem hverdag og ferie er – så har jeg automatisk noget at se frem til.

– begynder jeg: Så småt at være bagud. Jeg er en tidsoptimist uden lige, og jeg elsker det. Lige indtil jeg indser, at jeg har gjort det igen – ladet tiden løbe af mig. Jeg er heldigvis ikke for fin til at dukke op med vådt hår og upakket taske.

God onsdag til jer!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *