A,  hjælp,  inspiration,  jeg glæder mig

Rejsetips søges! Har du nogle på lager?

I så fald modtages de med kyshånd!

Årets første kæresteferie udenlands går til Warszawa i Polen – et sted hverken Skægaben og jeg har sat benene endnu.

Men både diverse blogs, samt rejseguides fra Alt for damerne, Euroman og Femina har de senere år solgt ideen så godt, at nu skulle det være.

Men et er, hvad betalte redaktørere mener er værd at se, og hvad almene mennesker, sætter pris på. Så derfor håber jeg, du måske lægger inde med nogle tips? Eller bare kan fortælle lidt om Polen? Prisleje, funfacts, befolknings-karaktertræk eller lignende?

Både attraktioner, historiske steder, kunst, museer og ikke mindst finurlige steder, er højt på listen – og mad selvfølgelig! Der skal spises godt, og om det er streetfood, lokal mad, verdens bedste burgerbar eller fine dining, du kender til, så vil jeg elske, at høre om det.

Pt. har vi følgende bud i tankerne: Neon museet (fordi det åbenbart er et mustsee), en sejltur på vandet (gerne med et glas vin i hånden), en tur på en af byens michelin-steder, evt. dukkehusmuseum (fordi det er så skørt, at de har et) og gerne et eller andet historisk, nu byen har så meget. Hvad, vides ikke endnu, for hvad skal man lige vælge? Og så har jeg en drøm om at drikke drinks på The Alchemist Gastropub (tryk og se billedet) fordi, det ser så pisse Harry Potter ud, og hvem kan stå for det?

Men intet er sikkert – vi vil som altid tage byen som den er, og se hvad den byder på – kede os, gør vi jo aldrig. Sidste år stod den på Paris (Paris – rejsebudget under 5000 og 8 tips til byen), og selvom vi også var der i 2015, var der stadig så meget nyt at se, takket være Jeres tips.

Nu mangler jeg kun, at det skal regne af, for vejret dernede lover pt. ræddi godt.

Så med det i mente, må naturen dernede også udnyttes – take out og solskin på grønt græs, holder jo alle steder. Nogle ideer?

Vi flyver 7. maj, så fyr endelig løs ?.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *