A,  dagens humør,  hvis jeg var rig,  jeg drømmer om

Lige nu #7

– hører jeg: “Nyt fra Vestfronten” part 1 og 2 fra ’07 og ’08, som er det sidste af L.O.C’s musik, jeg gav penge for. De er nu stadig gode – og giver mig altid lyst til en heldags brandert i solskinnet ala “17 år og lavet af stål”.

– spiser jeg: Lige om lidt skrammelæg, med pinlige mængder ost (vi har 7 forskellige slags i køleren pt., fordi Skægaben lige indkøbte yderligere 3 i delikatessen igår. Og vi er to.) Og kaffe! Masser!

– ser jeg: Forhåbentlig snart den nye Pokémon film; Skægaben og jeg skal bare lige finde en dag. Og så er der Aladdin, som jeg og yndlingssøstrene desuden aftalt, at skulle se sammen. Herhjemme? Ikke det store, som altid – men vil gerne snart gense Suicide squat.

– iklæder jeg mig: Kun det absolut nødvendige, før morgenbad om lidt – er, ligesom på billedet, lige væltet ud af sengen.

– glæder jeg mig til: I aften, hvor Lillesøster E og jeg skal ind og spise tre retters, og se Figaros bryllup. Og til kaffehygge med veninde i morgen, før endnu en venindedate kl. 16 – denne først i Zoo og på Søgaards. Og dagen efter det, står den på morgenmad på Penny Lane med K, svigerfamilie-udflugt, efterfulgt af en kærestehyggeaften. Og så kommer søndag, med en udflugt til Åbent Hammerværk og en aftenvagt. Ja, jeg klager ikke.

– ærger jeg mig over: Mit vegelsind. Står med en håndfuld åndssvagt lækre sneakers i åbne vinduer på google crome, og véd bare ikke, hvem der skal klikkes hjem. Hvis du havde frit valg, hvilke ville du så have?

– skræmmer det mig: Hvormeget regnskov hver politiker bruger, for at reklamere for sig selv i A1 ark. Føj. Og så med insisterende smil og “stem på mig eller dø”-blikke (ja, Maja Torp, den sidste var til dig). Kan de næste på tronen ikke lave en lov mod “ulovlig natur-frås til selvforherligelse?”

– griner jeg over: Når Skægaben ler så meget, at han græder helt hjælpeløst, fordi han skal fortælle mig om et serieplot – også selvom, at han har slukket Tv’et for flere timer siden.

– værdsætter jeg: At jeg aldrig har haft et behov for at tage hårde stoffer – kæft altså, noget bøvl for de stakler. Håber, vi får nogle politikkere der fixer landet flere fixerrum.

– mindes jeg: Min ferie til Barcelona (se rejsedagbogsdagene her), fordi at min veninde sender snaps derfra nonstop. Puh, der vil jeg godt nok gerne ned igen, en skønnedag.

– begynder jeg: Snart at skulle få styr på næste uges planer – en venindetur til Egholm, et biblioteksarrangement og et par besøg er på beding allerede, så skal lige finde ud af, hvordan jeg vil flette min arbejdsplan sammen. Flere timer i døgnet, kan jeg nok ikke købe mig.

Mere “lige nu”? Tjek K’s #6 eller min #5 eller søg i søgefeltet for dem alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *