anbefaling,  lækkerier,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

.. et besøg på Rold Storkro, på den helt usponsorerede måde, naturligvis.

Vi anbefaler det faktisk ikke fordi, vi har været på ophold der, men mere som et anderledes udflugtsmål, til en weekenddag, hvor der gerne må ske lidt nyt.

Kroen ligger i Rebild Kommune, og placeret solidt i Rold Skov, og det i sig selv gør, at en tur dertil kan kombineres med netop denne. De har nemlig rådyr i “forhaven”, du kan fodre, og hele skoven med indlagte stier (med kort, du kan hente i receptionen) til bla. Lille Blåkilde og andre steder og mærker i skoven, samt Kalkminer i nærheden at se.

Dertil kommer det faktum at selve kroen indeholder en masse dejlige ting, som fx. svømmebassin, minigolf og et krokøkken, der er værd at skrive hjem om.

Særligt kan vi anbefale minigolf-banens 18 huller, som er udformet i en sjov og hyggelig bane, som du kan nå på en times tid, hvis du er to – igår var A afsted med fire styks, og det fungerede også rigtig fint.

Spillet koster en 50’er pr. mand, så det er absolut til at betale sig fra.

Efter minigolf eller gåtur, er det jo ofte appetiten melder sig. Dertil er menukortet ikke at kimse ad, hvor solide danske retter kan fåes, kage fra 25 bobs, og iskolde fadøl at nyde på terasseområdet.

Alle gange, kroen er blevet besøgt, har der været godt med folk, og sale afmærket med “Toves 90 års” og “Katrines konfirmation”, så noget tyder også på, at går man i fest-tanker, er Rold Storkro også mand for den sag.

2 Comments

  • Tine

    Jeg ELSKER Rold Skov! Der har jeg været hundrede gange som barn, men ikke de sidste 6-7 år, tror jeg! :O
    Og hvilken anbefaling af kroen – jeg er også kæmpefan af minigolf og god mad, så der skal jeg helt sikkert have familien med ved lejlighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *