A,  brok,  dagens humør

Jeg frygter..

.. spoilers til “End game”. På den helt irrationel vis, hvor jeg nær slingrede ind i kantstenen på vej forbi biografen igår aftes. Kun fordi jeg hørte nogle teens brøle “.. mega fedt, da han bare siger “Wakanda for life!” “, og panikslagent måtte tænde min indre Dolph, der skreg: “LALALA!” for at overdøve alt, til jeg nåede lyskrydset.

.. at jeg ikke finder nogle sommerkjoler i år, der dur. Synes bare at snittet er semi-grimt i alt, der er moderne pt., hvertfald til mig. K og Lille E er to alen af et stykke, og har lige købt to lækre Beverly-looking kjoler, som de rocker. Mig, der ligner mors side? Not so much.

Og køber det ikke, hvis jeg ikke er tilpas i det – de der lange, seje leo-nederdele fx.? De fik mig til at ligne en overgearet pædagog på 42, med en uafklaret psykose. På tre sekunder! Orker ikke rigtig lige pludselig at blive hip, i en alder af 28, kan jeg mærke.

.. at jeg ikke modtager mit Hogwarts brev her til september. Igen.

.. at det eneste, der havde virket på ham der medieprovokatøren, der hedder noget ala Poul Pava(?), at tie narren ihjel, altså helt fra starten af. Sådan 100%. Ligesom Store-Patrick i skolegården, der så gerne vil mobbe, men faktisk kun kan lykkes med det, hvis folk lader sig mærke. Kaster med grimme ord, mens alle bare vinker og gynger videre. Hvortil han må gå slukøret hjem og lege med påklædningsdukker og benzin. Fordi at han ikke fortjener gratis “PR” point, taletid og opmærksomhed, før han arter sig. Kun følgeskab af politi og ingen kameraer, til han opdagede, at ingen gad kigge. Men det ved man jo så ikké nu.

.. regnfuld sommer. Kan bare mærke, at jeg bliver ærgelig.

.. at flere i denne uge viser mig hundehvalpebilleder, og jeg skal finde en venlig grimasse der passer, men ikke opmundre til mere. Er åbenbart fór flink, for folk kan ikke stoppe igen. Og jeg synes faktisk, at det er vildt dejligt så meget, at folk kan få glæde af det – helt nuttet til tider, især hvis der er børn involveret.

Men jeg ér jo bare ikke lige til kæledyr/indedyr. “Har du så altid haft dyr som barn og sådan?” og “laver den så meget ballade?” tyr jeg altid til, og laver LotteHeise stemme. Måske det snyder, fordi jeg elsker dem i naturen? Åhha. Ved bare jeg indstilles til DM i usympatisk, hvis jeg siger sandheden.

.. at jeg ikke har mere mayo i køleren. Det er jo key ingrediens på, til og i alt!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *